E-Devlet 9085 Kodlu Ceza

15 Eylül 2023 20:43

Tarafıma hiçbir tebligat yapılmadığı halde Trafik cezası var. Düzenli E-Devlet'e baktığım halde tarafınıza ceza yoktur yazıyordu. Geçen vergi borçlarını tıkladım. 196 TL borç gecikmeyle beraber 333 TL olmuş. Bu nasıl bir iş ki cezanın neden yazıldığını bile göremiyorum. Sebebini bilmediğim ve haberim olmayan bir cezayı ödemek zorundayım? Şeffaflık yok bilgi yok şu parayı cezasıyla öde diyorlar. 9085 trafik cezası yazıyor. Bu nasıl bir haksızlık ve hakaret? En önemlisi hiçbir şekilde bana tebliğ edilmedi. E-Devlet yoktu şimdi görünüyor.

15 Eylül 2023 20:28

Tarafıma hiçbir tebligat yapılmadığı halde Trafik cezası var. Düzenli E-Devlet'e baktığım halde tarafınıza ceza yoktur yazıyordu. Gecen vergi borçlarını tıkladım. 196 TL borç gecikmeyle beraber 333 TL olmuş. Bu nasıl bir iş ki cezanın neden yazıldığını bile göremiyorum. Sebebini bilmediğim ve haberim olmayan bir cezayı ödemek zorundayım? Şeffaflık yok bilgi yok şu parayı cezasıyla ode diyorlar. 9085 trafik cezası yazıyor. Bu nasıl bir haksızlık ve hakaret? En önemlisi hiçbir şekilde bana tebliğ edilmedi. E-Devlet yoktu silinmesi için yardımcı olur musunuz

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Habersiz Trafik Cezası: Şeffaflık Ve Bilgilendirme Eksikliği!

26 Kasım 2024 21:13

15 Ocak 2024 01:02