Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

İyzico/dyson.com.tr Adı Altında Kredi Kartından Para Çekme.

28 Aralık 2023 09:17

İyzico/Dyson.com.tr tarafından bilgim dışında 26/12/2023 tarihinde saat 11:54'te kredi kartımdan 26.499 TL tutarında bir çekim yapılmıştır. Ben bu siteden herhangi bir alışveriş gerçekleştirmemiş olmama rağmen, söz konusu işlem banka kayıtlarıma yansımıştır. A101'den yapmayı planladığım yaklaşık 4 bin liralık alışveriş için onay verdiğimde, banka tarafından 26.499 TL'lik bir alışverişin yapıldığı bilgisi geldi. Durumu fark ettiğimde hemen Yapı Kredi Bankası ile iletişime geçerek kartımın iptalini talep ettim. Banka tarafından yeni bir kart gönderilmiş olmasına rağmen, söz konusu işlem tutarı kartımdan düşüldüğü için mağduriyet yaşadım. Bu durumun çözüme kavuşturulması için gereken adımları atmaya ve şikayet sürecini başlatmaya zorlandım.

07 Mart 2024 00:29

, Ürün bana teslim edilmediği halde ürünü Iyzico yetkililerine teslim etik demişler halbuki paranın kesildiği gün 26.12.2023 dyson.com.tr arayıp adıma böyle 26.499,00 TL ürün siparişi var mı dediğimde bakalım varsa siparişi iptal edip parayı iade ederiz dediler iki gün sonra arayıp adıma böyle bir siparişin olmadığını söyleyip WhatsApp dan yolladığım slip in sahte olduğunu dolandırıldığımı söyleyip işi örtbas ettiler halbuki BDDK slip in sahte olmadığını paranın dyson.com.tr aldığını söyledi

03 Şubat 2024 13:10

26/12/2023 A101 den 5BİNLİRA olan mi telefon siparişi verdiğimde gelen onay kodunu onayladım Yapı Kredi bankasından gelen mesaj da IYIZICO/DYSON.com.tr den 26.499.00 TL alışveriş yaptığıma dair mesaj geldi bende bankayı arayıp durumu anlattım benim dolandırıldığımı söyleyip kredi kartımı iptal edip savcılığa baş vurmamı söylediler savcılığa baş vurdum savcılık tuttuğu tutanağı elden Bursa küçük sanayi Yapı Kredi bankasına verdim ama bugüne kadar ne almış gözüken ürün elime geçti ne de bankadan bir haber

Ek
02 Ocak 2024 10:14 (Şikayetten 5 gün sonra)

03 Ocak 2024 15:13

Kimse iletişime geçmedi ben tekrar tekrar aradıktan sonra bizden böyle bir alışveriş yapılmadı deyip savcılığa baş vurmamı söylediler.

Yunus
Yunus

Bizim de aynı para çekildi dönüş yapan olmadı

İbrahim
İbrahim

Mağduriyetiniz giderildi mi aynısı bizim de başımıza geldi

Yılmaz

Maalesef baştan siparişi nizi iptal edip paranızı geri öderiz dedi ler şimdi böyle bir sipariş gözükmüyor deyip savcılığa baş vurun diyorlar.

Tezcan sonuçtan hiç memnun değil

Tezcan
05 Ocak 2024 15:36
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
15 Ocak 2024 19:39
Türker sonuçtan memnun

Türker
25 Ocak 2024 03:44
"İlginiz için teşekkür ederim"

Dyson Kategorileri