Gürcan sonucu yetersiz buldu

Eksik Ürün Teslimatı: Ayaklı Ünite Gönderilmedi!

Eksik Ürün Teslimatı: Ayaklı Ünite Gönderilmedi!
21 Aralık 2024 15:46

19/12/2024 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Dyson Türkiye satıcısından 4740478138 sipariş numarası ile "Dyson V12 Detect Slim™ Absolute Kablosuz Süpürge - Gri" ürününü "Ayaklı Ünite Hediye" kampanyası ile birlikte sipariş verdim. Ürün 21/12/2024 tarihinde teslim edildi ancak yanında Ayaklı Ünite gönderilmemiş. WhatsApp üzerinden Dyson ile iletişime geçmeye çalışıyorum ancak cevap verilmedi. Eksik ürünün tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Satın aldığım tarihte dyson.com.tr üzerinden de kontrol ettiğimde aynı kampanya orada da vardı. Yani stok veya hatalı bir kampanya girişi değildi.

21 Aralık 2024 17:33

WhatsApp'tan dönüş yaptılar. Hediye ibaresi ile satılan ürünün aslında hediyesinin stokta olmadığı için göndermediklerini söyledi. Şu anda sorunum çözülmedi. Hediye var diye reklam yap ürünü sat, sattıktan sonra stok kalmamış deyip gönderme. Ne kadar ucuz bir pazarlama yöntemi!

25 Aralık 2024 10:46
eksik-urun-teslimati-ayakli-unite-gonderilmedi-2.jpg
eksik-urun-teslimati-ayakli-unite-gonderilmedi-1.jpg

Hem Hepsiburada'da hem Trendyol'da Dyson Türkiye satıcısı Ayaklı Üniteyi satıyor. Yani stok olmadığı için göndermiyoruz geçerli bir mazeret değil.

26 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 4 gün sonra)

28 Aralık 2024 21:54
eksik-urun-teslimati-ayakli-unite-gonderilmedi-1.jpg

Henüz iletişime geçen olmadı. Stokta yok dediğiniz ürün şu anda benim gördüğüm iki pazar yerinde aktif satışta. Satış sırasında hediye olarak vadettiğiniz ürünün en kısa zamanda tarafıma gönderilmesini istiyorum.

20 Ocak 2025 14:04

Yaklaşık 1 ay sonra, Hepsiburada ile yaptığımız yazışmalar sonunda ürün tarafıma gönderildi. Hediyeyi geç de olsa gönderdikleri için teşekkür ederim. Hepsiburada müşteri ilişkilerine de süreci takip ettikleri ve olumlu sonuçlandırdıkları için teşekkür ederim.

Yusuf
Yusuf

Aynı durumdayım bana da kupon kullandınız o yüzden göndermedik dediler. Bunun sonu Hakem Heyeti.

Bende aynı durumdayım. Hepsiburada üzerinden yazdım cevap alamadım.

Vesile sonuçtan çok memnun

Vesile
31 Aralık 2024 15:18
"Daha sonra Dyson'dan aranıp ürün ellerine gelince kargoya verileceği bilgisini aldım, gerçekten de ürün kargoya verildi. Sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

Hasan
26 Aralık 2024 23:04