Dyson V15 Makinem Duruyor Ana Gövde Değişimi Aylardır Yapılmıyor!

18 Ağustos 2024 11:45
17 Ağustos 2024 10:22

1 yıl önce aldığım v15 süpürge daha kullanmaya başladığım ilk zamanlarda arada sırada sonrasında defalarca durmaya başladı bunun için müşteri hizmetlerini defalarca aradım ürünün değişeceğini söylediler ben de yeni motor gelecek diye beklemeye başladım aylar oldu hala gelmedi üstüne de her aradığımda ürünün parçası temin edilemiyor demeye başladılar şimdi de servise ürünü alıp tamir edelim diyor Ya akıl alıyor mu zaten bastan beri hatalı olan ürüne dünya kadar para verip alayım sonra aylarca bekleyeyim daha sonra da hatalı ürünü servis tamir etsin versin pes buradan yazıyorum defalarca da yazacağım gerekirse Tüketici Hakları'na da gideceğim ben baştan beri hakkim olan parçanın temin edilip gönderilmesini istiyorum Dyson.

22 Ağustos 2024 14:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Cumhur
15 Temmuz 2025 18:25