Dyson V15 Mağduriyet Hk.

Dyson V15 Mağduriyet Hk.
10 Mart 2024 16:438.999

Merhaba,

Dyson V15 kullanıcısı olarak 15 Ekim 2023 tarihinde garanti uzmanıyla görüşerek cihazımdaki aşağıda listelediğim arızaları bildirdim. Bununla ilgili olarak kayıt sonrası cihazım garanti kapsamında servise gönderilmiştir.
1) Ürün, çalışma anında kendi kendine motoru durdurarak düşük çalışma süresi uyarısı vermektedir. Servis bu konuda herhangi bir problem tespit edemedi ancak sorun hala devam etmektedir.
2) Low reach adaptör parçasının aşırı derecede yerinden çıkacak gibi sallandığını belirttim. Servis bunun normal bir durum olduğunu ifade etti ancak arıza devam etmektedir.
3) Makinenin gövdesinde bulunan mor siklon parçasında soyulmalar ve yerinden çıkmalar mevcuttu. Bununla ilgili olarak ürünün gövdesi değiştirilmiştir.
4) Filtreyi yıkayıp 48 saat ve üzerinde kuruttuktan sonra bile ürün her çalıştığında ekşi ve bozuk süt gibi bir koku yaymaktadır. Filtre ile ilgili bir çözüm bulunamamış ve arıza devam etmektedir.

24 Şubat 2024 tarihinde tekrar garanti kapsamında müşteri temsilcisiyle görüştüm.
1) Batarya ile ilgili bir problem olabileceği düşünülerek yeni bir batarya gönderilmiştir ancak sorunum hala devam etmektedir.

4) Ürünün filtresinin değiştirilmesi tavsiye edilmiştir. Ancak bu sorun cihazım 10 aylıkken başlamış ve değişim olmamıştır. Dyson'ın tavsiye ettiği filtre değişim aralığı, günde 12 saat çalışan bir üründe yılda bir kezken, ben ayda 4 kez ve her kullanımım 45 dakika olan bir kullanıcıyım. Bu sebeple mağduriyetim devam etmektedir.

3) Siklon parçasında tekrar soyulmalar başlamıştır. Ürünün çekim performansı düşmüş ve gövde boyası atmaya başlamıştır.

2) Low reach adaptör parçasının tırnağı kırılmıştır. Bununla ilgili olarak 24 Şubat 2024 tarihinde garanti temsilcisi tarafından ücretsiz sipariş oluşturulmuş ve parçanın 1 ile 3 iş günü içerisinde teslim edileceği bilgisi verilmiştir. Ancak parça hala teslim edilmemiştir.

Eşim, bu adaptör olmadan koltuk altını süpürmeye çalışırken ters bir hareketle sakatlanmış ve şu an 20 seans fizik tedavi görmektedir. Bu durum bizim için zor bir süreçtir.

Bu kadar soruna rağmen ürün servise gönderildiğinde herhangi bir iyileşme olmamaktadır. Eşimin yaşadığı sağlık sorunları ve mağduriyetimin giderilmesi amacıyla ürünümün ayıpsız misli ile değiştirilmesini veya aynı model ürün yoksa bir üst modeli ile değiştirilmesini talep ediyorum.

1 Destek
12 Mart 2024 12:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

20 Mart 2024 21:42

Merhaba, konuyla ilgili olarak hala bir çözüm bulunamadı. Sanırım bu destek sadece sosyal medyada yüksek takipli influencer kişilerine sağlanıyor. Konunun çözümü hakkında desteğinizi rica ederim.

27 Mart 2024 20:57

Merhaba, hala bir ulaşım sağlanmadı. İlginiz için teşekkürler Dyson.

29 Temmuz 2024 15:38

Konu ile ilgili sorunum hala giderilmemiştir.

Tekrarlayan Arızalarla Mücadele: Dyson V15 Hayal Kırıklığı

4 Şubat 2025 14:181.600

25 Mayıs 2023 tarihinde almış olduğumuz Dyson V15 marka ve modeli ürün, markanın sosyal medya ortamları ve reklamlarında...

1 Yorum

Dyson Süpürge Sürekli Durma Sorunu

16 Nisan 2024 14:281.238

25 Ocak 2023 tarihinde satın aldığım Dyson V15 Detect marka ürünüm, çalışma tuşuna basıldıktan 5-10 saniye sonra duruyor...

Dyson V15 Daha 1 Yıl Olmadan Bozulan Süpürge

6 Aralık 2023 16:171.903

2022 Mart ayında Dyson v15 aldım Haziran Eylül arası zaten tatildeydim aktif olarak sadece 4 ay kullanabildim cihazı ve ...

Dyson V15 Cihazımda Sürekli Filtre Uyarısı Ve Kalıcı Çözüm Talebi

31 Ağustos 2025 18:471.366

Dyson V15 model cihazımda, her kullanımda yaklaşık 15 dakika sonra filtre uyarısı çıkıyor. Bu sorun ilk olarak garanti k...

Tümünü Gör
Dyson Slim V12 Süpürge Sorunu!

Dyson Slim V12Süpürge Sorunu!

Zozan
Dyson V16 Islak Silme Başlığı Su Akıtıyor

Dyson V16 IslakSilme Başlığı Su Akıtıyor

Anıl
Dyson V16 Ürün Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Dyson V16 Ürün VeMüşteri Memnuniyetsizliği

Caner
Dyson V15 Süpürge Sıkıntısı!

Dyson V15 SüpürgeSıkıntısı!

Murat