Hamza sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 20:21

Dyson V15, 20 günlük kullanım sonrası sızdırmazlık contası yerinden çıktı ve cihaz kullanılamıyor! Yeni toz haznesi için sipariş açıldığı belirtildi ancak 2. Hafta oluyor hala stokta yok. Kaderinizle baş başa kalıyorsunuz!
Dyson, problemin bir parçası mı yoksa çözümün bir parçasımı olacak bekliyorum!

06 Ocak 2024 13:41

Şikayet sonrası ne bir arayan bir soran var. Dyson müşteri şikayet yönetiminin seviyesinin, kalitesinin ne seviyede olduğunu görebilirsiniz.

09 Ocak 2024 17:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

09 Ocak 2024 17:16

Sayın Marka Temsilcisi; tarafımla iletişime geçildi ama sadece yedek parça gelene kadar beklemeye devam etmem gerektiği iletildi. Dyson Türkiye, stok seviyesi nedir? Kritik stok seviyesi nedir? Gibi tanımlamalara hakim değil mi ki bana " Stokta yok, bekleyin" cevabını veriyor!? Bekleyelim ama ne kadar? Yine cevap yok? Çok garip değil mi? Hem stoklarınızı takip edemiyorsunuz hem de bir öngörü paylaşamıyorsunuz.

Müge
Müge

Merhaba ne kadar sürede gönderdiler zaten sorun gondermeyecez demiyorlar ama stok yok bekle ki gelsin aynı sorun bizde de var

Fikriye
Fikriye

Merhabalar sorununuz çözüldü mü acaba

Hamza

Merhaba, evet yeni toz haznesi gönderilerek sorun çözüldü.

Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Kardelen
05 Ocak 2025 20:03
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
13 Eylül 2024 23:07
"Kısa sürede parça değişimi yapıldı. Teşekkürler..."

Sümeyye
09 Temmuz 2025 13:44