Fuat sonucu yetersiz buldu

08 Şubat 2024 00:43

Dyson V12 süpürgeyi 27.01.2024 tarihinde teslim aldım. Kutu açılışından sonra parçalarını incelerken toz haznesini yerinden çıkardım ve tekrar takarken içinde bulunan kırmızı conta yerinden çıktı. Takabilmek için uğraştım ancak başarılı olamadım. Hiç kullanmadan bu tip sorunla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı oldu. Hemen may Dyson kanalı ile iletişime geçtim ve cihazım kaydedildi, görüntülü görüşme yapılarak faturam, ürün incelendi. Sonucunda garanti kapsamında stokta olan toz haznesinin gönderileceğini belirttiler. Daha sonra iletişim kurduğumda malzemenin stokta olmadığını, yurt dışından geleceğini ama tarih veremediklerini bildirdiler. Aradan bir hafta geçti ve büyük bir hevesle aldığım süpürgeyi kullanamıyorum hala. Muadillerine göre bu kadar pahalı olan Dyson gerçekten hayal kırıklığı yaşattı. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

13 Şubat 2024 21:46

Merhaba, Dyson yetkililerine yeni aldığım ve deneyimleyemediğim V12 süpürgemin toz haznesini 18 gün sonra gönderimini yaparak kullanmamı sağladıkları için teşekkür ederim.

15 Şubat 2024 09:29 (Şikayetten 7 gün sonra)

Kaan sonuçtan memnun değil

Dyson V15 Conta Problemi

Abdurrahman
20 Eylül 2024 14:19
Dyson V15 Conta Problemi
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
15 Haziran 2024 13:46