Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Filtre Temizleme Hatası

26 Eylül 2023 01:54

Dyson v12'yi sitesinden satın aldım. Aldığım günden itibaren filtresini temizleyip takmış olmama rağmen sürekli filtreyi yıkayın uyarısı veriyor. Ürünümü 15 gün servise gönderdim ancak filtre değişmedi. Ürünüm geldi, bataryayı çıkarıp taktım, aynı müşteri hizmetlerini aradım, videoda gösterdim, WhatsApp'tan konuştum, resim ve video gönderdim, e-posta gönderdim. Ama bana hiçbir yardım sağlanmadı. Ürünüm halen garanti kapsamındadır. Çevremde bu sorunu yaşayanlar vardı ve onlara yeni filtre gönderildi ama bana yardımcı olmadılar. Çok mağdur ediliyorum. Paramla rezil oluyorum. Müşteri hizmetlerinin oyalamaktan başka bildikleri bir şey yok filtremin ya da ürünümün değişmesini istiyorum. Diyorum garantisi var diyorum sizden hatalı diyor bu kadar insan aynı şikayeti yaşıyor sorun bizde mi yani en kısa sürede gerekli yerlere başvuracağım.

27 Eylül 2023 15:14 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Eylül 2023 16:45

Memnuniyetiniz bizim için çok önemli yazıyorsunuz ama yardımcı olmuyorsunuz çözüm merkezinden de aradılar ama yardımcı olunmadı yine mağduriyetim giderilmedi

27 Eylül 2023 16:52

Bana filtre göndermediğiniz sürece bu mağduriyetim son bulmuyacak çözüm merkezide aradı yeni filtre almamı söylüyor filtrenin süresi 1 seneymiş benim geçtiği için ücretli bir şekilde almamı söylüyorsunuz sonuçta ben bu ürüne o kadar para verdim memnuniyet önemli diyorsunuz ama memnun edilmiyorum koskoca Dyson bir filtreyi müşterisine göndermiyor mağdur ediyor benim gibi bir sürü aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar var filtrenin süresi geçmiş insanlar var onlara yardımcı olunuyor ki bunu kanıtlarımda ama bana nedense gönderilmiyor o kadar müşteri hizmetleri ile görüştüm sadece bugün söylediler filtreninde garantisi olduğunu yeni öğrendim

27 Eylül 2023 16:54

Bu arada ürünümün garantisi de bitmedi

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
11 Aralık 2024 18:06
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Filtre Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Zeynep
16 Nisan 2025 13:53

Zeynep
10 Haziran 2023 00:45
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
05 Aralık 2023 13:52
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12: Sürekli Filtre Uyarısı Ve Çözüm Arayışı

Merve