Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Tetik Temassızlığı Var Ve Servis Sorunu Çözmeden Yolluyor!

16 Ekim 2023 00:07

Dyson V10 Şarjlı süpürgemde tetikte temassızlık var. Kırmızı uyarı ışığı yanıyordu. 25 Ağustos ta WhatsApp'tan iletişime geçerek sorunumu söyledim ve servise yolladık. Sadece temizlediklerini söyleyip yolladılar. Ama gelir gelmez tetik problemi devam etti. 10 Eylül de tekrar iletişim kurarak yine servise yolladık. Aynı şekilde temizleyip yollamışlar. 25 eylülde yine aynı tetik probleminden iletişim kurduk yolladık ama artık usandık. Telefonla da aradıktan sonra bu sefer ana gövdeyi değiştirerek ve şarj aleti ile yollamışlar. Tam artık olmuştur. Derken yine tetik problemi vardı kırmızı ışık yanıyordu! Bu sefer yeni filtre aldık. Dyson sayfasından ama yine kırmızı ışık uyarısı verdi. Tetik temassızlığından. 11ekimde yine yolladık. Şu anda serviste. Dyson gibi bir firmanın bizi bu kadar uğraştırması çok üzücü. Servis hiç çalışmıyor sözde sağlam olsun diye servet dökerek aldık. Aynı problemden 4. Gidişi artık sıfır ürün gönderilmezse gerekli yerlere başvuracağım.

17 Ekim 2023 14:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

20 Ekim 2023 15:05

Ürün için değişim yapılmamış yine sadece el ünitesi değiştirilmiş. Zaten geçen servise gittiğinde el ünitesi değiştirilmişti ve problem hala devam etti. Çözüm olmayan bir durumu tekrarlamak doğru değil. Dyson gibi ünlü bir marka beni çok mağdur etti çok zamanımı aldı. Ürünün değişimini istiyorum ki zaten hakkım

23 Ekim 2023 20:35

Bu 4. Kez servisten gelişi cihazımın ve açar açmaz aynı problemi yaptı. Ana gövdeyi değiştirmişler yine ama yine çözüm olmadı. Ürünümün değiştirilmesini istiyorum en acil şekilde. Nasıl bir Dyson firması sağlam olsun ve tamiri rahat olsun diye bir servet ödedim ama stresten başka bir katkısı olmadı.

23 Ekim 2023 20:51

Ürünüm bugün geldi ve paketi açar açmaz aldığım görüntüde tetik temassızlığının olduğu görülüyor

Ayşe
09 Ağustos 2023 15:57
Nurçin sonuçtan çok memnun

Nurçin
27 Ekim 2023 01:39
"Yaşadığım en ufak sorunda en hızlı çözüme ulaştıran firma. Çalışanları çok ilgili destekleriniz için teşekkür ederim"
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge Sorunu: Çözülmeyen Teknik Problemler Ve Hayal Kırıklığı

Ebru
18 Nisan 2025 21:34
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
15 Ekim 2024 23:18
Dilek sonuçtan memnun

Dilek
29 Mayıs 2023 19:57
"3. Kez sıfır ürün gönderdiğiniz ve bozulan ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim, fakat servis ve müşteri hizmetleri işlem suresi iyileştirilmeli, bir de Dyson v 10 absolute tetik sorununa çözüm bulmalı, tekrar aynı sorunu yaşar mıyım diye tereddütteyim açıkçası"

Dyson Kategorileri