Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
10 Ocak 2024 21:36

Merhaba mağazanızdan 16.900 e Dyson Airwrap aldım. Ama sadece bir tarak hediye edildi. Ama başkalarına 2 tarak ve taşıma çantası hediye edilmiş. Aynı fiyata aldığım ürün için bu parçaların bana da gönderilmesi konusunda destek istiyorum. Verilen para için yapılan ayrımcılık haksızlık

25 Ocak 2024 19:33

Merhaba, 27 Aralık da Ankara Kentpark mağazasından düşen Airwrap satın aldım ve ben de 17.000. Tl ödedim fakat şimdi taşıma çantası hediyeli. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Ama ben aynı fiyat verdiğim ürünün yanında verilen seyahat çantasına tarafıma yollanmasını talep ediyorum. Müşteriyi aynı fiyat verdirerek hediyeden mağdur etmek müşteri memnuniyetini zedeleyicidir. Acil çözüm bekliyorum. Teşekkürler

Ek
Ek
25 Ocak 2024 19:31

11 Ocak 2024 14:31 (Şikayetten 16 saat sonra)

Seren
Seren

Teknosa mağazadan Dyson Air wrap aldım fakat içinden seyahat çantası çıkmadı. Çanta çıkan kutular var aynı parayı veriyoruz sonuç olarak çanta neden çıkmadı anlayamadım. Desteğinizi rica ediyorum...

Dyson Tarak Ve Çanta Hediyesi Verilmedi

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Ocak 2024 03:08