Dyson Süpürge İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Tansu
01 Ekim 2024 10:12

Bende V12 mevcut. 6. ayda 'hava yolu tıkalı' ve 'filtreyi temizle' uyarıları vermeye başladı. Defalarca filtreyi temizlememe rağmen 'filtre temizleme' uyarısı veriyor. Yaklaşık 1,5 ay önce aradığımda filtre siparişi oluşturdular ve stok vardı. 1 hafta bekledim, gelmedi. Tekrar aradığımda 'yola çıkacak' dediler. Bir hafta daha bekledim. Tekrar aradığımda 'stokta yok, beklemeniz gerekiyor ve ne kadar süre bekleyeceğinizi söyleyemiyorum' dedi. O kadar sinir bozucu ve 'bekleyeceksin, yapacak bir şey yok' der gibiydi. Saygısız bir iletişimle konuştu. Kendime yeni bir süpürge aldım. Dyson süpürgeyi kaldırdım, artık aramıyorum da. Çöp olarak görüyorum. Kesinlikle o kadar paraya bu üslup, bu yaklaşım ve bu kalitesizlik değmez. Sadece ismi var. Aldığım süpürge basit bir süpürge, çok güzel çekiyor. Senelerce çalışır.

02 Ekim 2024 19:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Selin

23 Ekim 2024 11:31

Dyson Filtre Yıkanması Gerekiyor Sorunu

Büşra
29 Ekim 2023 17:18
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
11 Ağustos 2024 00:33
Dyson Teknik Servisi Süpürgemin Başılığını Kaybetti!

Dyson Kategorileri