Arif sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2023 23:31
Arif'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba iletişime geçip parçayı gönderdiğiniz için teşekkürler işte müşteri memnuniyeti Dyson dan asla vazgeçemem bu saatten sonra sattığı ürünün arkasında duran firma”

Teknosa'dan aldığım Dyson süpürge başlığı kırıldı Big ball 2 2.5 sene oldu. Alalı çokta kullanmadık robot süpürge kullanıyoruz. Süpürgenin askı yerinden düştü ve kırıldı çok sağlam bir marka nasıl böyle bir şey olduğunu anlamadım. 2'nci süpürgem süpürge olarak çok memnunum ama aksesuarda problem yaşadım.

20 Ekim 2023 14:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

20 Ekim 2023 19:45

Sebiha
Sebiha

Benim 3 defa başlık aynı yerden kırıldı firma başlıkları gönderdi sağ olsun lar teşekkürler fakat keşke daha sağlam daha hafif bir başlık üretilse

Gülden
13 Ekim 2024 14:44