Rafia sonuçtan memnun

Dyson Şikayet Ediyorum Sorunumu Çözmüyor

Rafia
02 Kasım 2023 09:40

11 Ocak 2023 tarihinde Dyson 'ın kendi internet sitesinden V15 detect extra Prusya mavisi modelinden kablosuz süpürge almış bulunmaktayım. Ürün 13.01.2023 tarihinde tarafıma teslim edildi. Cihazın sap gölgesi şeffaf pleksi kısmında (diğer parçaların takılma kısmı) çatlak görünümlü bir çizgi tespit etmem üzerine 23.01.2023 tarihinde firmanız müşteri hizmetleriyle irtibata geçtim. Müşteri hizmetleri beni teknik servise yönlendirdikten sonra app1. Techsee. Me üzerinden görüntülü arandım ve cihazı incelediler. Cihazların lazer sistemi ile üretildiğini üretim hatası olduğunu söylediler. 14 gün içinde sebepsiz iade hakkım olmasına karşın tek parçada sorun olduğu için parçayı göndereceklerini eski parçanın bende kalabileceğini söylediler. Parçanın kaç gün içinde geleceğini sormama karşın stoğa gireceğini çok kısa bir süre içerisinde geleceğini söyleyerek beni ikna ettiler. Aynı gün; “Siparişinizi hazırlıyoruz. Siparişinizi 1 ila 3 iş günü içerisinde göndermek adına elimizden geleni yapacağız.” şeklinde tarafıma mail gönderildi.

Günler hatta aylar geçmesine rağmen parça tarafıma gönderilmedi. Defalarca firmanızı aramama rağmen stokta yok girince göndereceğiz söylemleri ile tam uzun bir süre geçti. Araya ülkemizi etkileyen deprem girmesi sebebiyle hoşgörülü olarak bekledim. Ancak herhangi bir gelişme olmadı.

En son 24 Nisan 2023 tarih saat 17.03 te müşteri hizmetlerini aradım. Süreci anlattım. A**** C** isimli beyefendi dosya oluşturulacağını aynı gün ya da ertesi gün tarafımın aranacağını söylediler. Ancak yine bir dönüş yapılmadı.

Mail atarak;bu hususun en kısa sürede çözülmesini, parça üretimi yoksa ürününüzü iade alarak tarafıma ücretimin iadesinin yapılmasını talep ettim. Daha sonra bir parça gönderildi ancak cihazımla alakası olmayan bir parça zaten olmadı iade etmemi söylediler. İade ettim. Kısacası Ocak 2023 tarihinden itibaren sorunum çözülmedi. Dyson gibi bir firmaya bu durum hiç yakışmadı. Yasal yollarla hakkımı arayacağım.

03 Kasım 2023 18:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
06 Ocak 2025 18:05
Sürekli Arızalı Dyson Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi

Erdi
22 Haziran 2023 18:57
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
24 Ocak 2024 16:36
Selman sonuçtan hiç memnun değil

Selman
30 Ocak 2024 01:33
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
17 Mayıs 2024 20:56