Dyson Filtrenin Deformasyonu Ve Sürekli Devam Eden Filtre Uyarısı!

13 Eylül 2023 22:3313.316
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
Dyson destekten görüntülü arayıp sorun çözüldü. Yeni filtre adresimize gönderilecek. Nazik ve pratik bir şekilde çözümlendi. Dyson’a ve ilgilenen temsilciye teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
Şeyma
13 Eylül 2023 12:37

Dyson'dan v12 süpürgemizin filtresi aldığımızdan beri uyarı veriyor. Kullanırken kirlendiğini düşündüğümüz için sürekli çıkarıp yıkadık kuruması da iki günden fazla sürüyor zaten. Sürekli uyarı ve yıkama yapmaktan kullanamadık neredeyse. Filtre zaten geldiğinden beri böyle fiftikliydi yeni yıkayıp takmama rağmen yine uyarı verdiği için yine yıkadım temiz olmamıştır diye. Ama sanırım filtre de sorun var. İlk geldiğinde filtre uyarısıyla gelmişti. Daha önce Dyson destek hattını aradım bu normal filtreyi yıkayıp takın dedi. Bu normal olabilir mi?

14 Eylül 2023 07:27 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Şeyma E. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Şeyma
15 Eylül 2023 13:07

Tuğba
Benzer Şikayeti Var
13 Ocak 2025 14:10

Ben de aynı sorunu yaşıyorum süpürgeyi 2 yıldır kullanıyorum sürekli uyarı veriyor 3 defa servise gitti servisten geldikten bir ay sonra yine uyarı veriyor ancak süpürgenizde bir sorun yok diyorlar v12 lerde problem var bence yazan herkes v12 cihazı kullanıyor

24 Ağustos 2024 10:14

Dayson filtremizi temizleyiz kurutmamıza rağmen devamlı olarak uyarı veriyor ürünü kullanamaz olduk lütfen en kısa zamanda bu sorunumuzun giderilmesini istiyoruz

11 Ocak 2024 00:18

Merhaba birkaç ay önce Media Markt'tan Dyson V12 aldık. İlk birkaç hafta kullanımda hiçbir sorun yaşamadık. Ancak daha sonra süpürmeye başladıktan birkaç dakika sonra hepa filtre uyarı vermeye başladı. Filtre dolu olmadığı halde uyarı veriyor. Media Markt'a sorduğumuzda filtre iyi kurumamış gibi şeyler söylediler ancak 72 saatten fazla kuruması için beklemişti. Bunun üzerine 2 gün daha bekledik denedik yine aynı sonucu verdi. Çok büyük hevesle almıştık ancak birkaç hafta dışında hayal kırıklığı yaşadık. Umarım bir çözümü vardır.

Tümünü Gör
Dyson Slim V12 Süpürge Sorunu!

Dyson Slim V12Süpürge Sorunu!

Zozan
Dyson V16 Islak Silme Başlığı Su Akıtıyor

Dyson V16 IslakSilme Başlığı Su Akıtıyor

Anıl
Dyson V16 Ürün Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Dyson V16 Ürün VeMüşteri Memnuniyetsizliği

Caner
Dyson V15 Süpürge Sıkıntısı!

Dyson V15 SüpürgeSıkıntısı!

Murat