Şeyma sonuçtan çok memnun

Dyson Filtrenin Deformasyonu Ve Sürekli Devam Eden Filtre Uyarısı!

13 Eylül 2023 22:33
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Dyson destekten görüntülü arayıp sorun çözüldü. Yeni filtre adresimize gönderilecek. Nazik ve pratik bir şekilde çözümlendi. Dyson’a ve ilgilenen temsilciye teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.”
13 Eylül 2023 12:37

Dyson'dan v12 süpürgemizin filtresi aldığımızdan beri uyarı veriyor. Kullanırken kirlendiğini düşündüğümüz için sürekli çıkarıp yıkadık kuruması da iki günden fazla sürüyor zaten. Sürekli uyarı ve yıkama yapmaktan kullanamadık neredeyse. Filtre zaten geldiğinden beri böyle fiftikliydi yeni yıkayıp takmama rağmen yine uyarı verdiği için yine yıkadım temiz olmamıştır diye. Ama sanırım filtre de sorun var. İlk geldiğinde filtre uyarısıyla gelmişti. Daha önce Dyson destek hattını aradım bu normal filtreyi yıkayıp takın dedi. Bu normal olabilir mi?

14 Eylül 2023 07:27 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Şeyma E. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

15 Eylül 2023 13:07

Tuğba
Tuğba

Ben de aynı sorunu yaşıyorum süpürgeyi 2 yıldır kullanıyorum sürekli uyarı veriyor 3 defa servise gitti servisten geldikten bir ay sonra yine uyarı veriyor ancak süpürgenizde bir sorun yok diyorlar v12 lerde problem var bence yazan herkes v12 cihazı kullanıyor

Melike
Melike

Dayson filtremizi temizleyiz kurutmamıza rağmen devamlı olarak uyarı veriyor ürünü kullanamaz olduk lütfen en kısa zamanda bu sorunumuzun giderilmesini istiyoruz

Nilüfer
Nilüfer

Merhaba birkaç ay önce Media Markt'tan Dyson V12 aldık. İlk birkaç hafta kullanımda hiçbir sorun yaşamadık. Ancak daha sonra süpürmeye başladıktan birkaç dakika sonra hepa filtre uyarı vermeye başladı. Filtre dolu olmadığı halde uyarı veriyor. Media Markt'a sorduğumuzda filtre iyi kurumamış gibi şeyler söylediler ancak 72 saatten fazla kuruması için beklemişti. Bunun üzerine 2 gün daha bekledik denedik yine aynı sonucu verdi. Çok büyük hevesle almıştık ancak birkaç hafta dışında hayal kırıklığı yaşadık. Umarım bir çözümü vardır.

Serpil
Serpil

Aynı sorun bende de oluştu durumu çözülen varsa yardımcı olabilir mi?

Hasibe
08 Mart 16:15
Dyson V12 Süpürge Sürekli Filtre Yıkama Ve Hava Yolu Tıkanması Uyarısı Veriyor
dyson-v12-supurge-surekli-filtre-yikama-ve-hava-yolu-tikanmasi-uyarisi-veriyor-4.jpg
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Temizliği Ve Servis Süreci Hayal Kırıklığı

Erdinç