16 Ağustos 2024 18:38

Dyson Gen 5 süpürgeyi 4 ay kullanmama rağmen süpürge yaparken ekran gitti. Dyson destek hattını aradım, seri numarasının doğru olmasına rağmen firma, Dyson faturası kesmedi diye beni mağdur etti. Bu nasıl bir durum? O zaman Dyson hiçbir yerde satılmasın, sadece Dyson kendisi satsın, biz de mağdur olmayalım. O kadar para verip al, bir de böyle bir muamele ile karşılaş.

20 Ağustos 2024 11:05
Dyson Destek Hattının İlgisizliği

Süpürge için hala uğraşıyorum hem satıcı firma hem Dyson yardımcı olamadı satıcı sorunu çözdüm diyor Dyson sorun giderilmemiş diyor sorun giderilmezse ben bu süpürgeyi ne yapabilirim bir türlü kimse elini taşın altına koyup yardımcı olmuyor her şey alana kadar satın alındıktan sonra kimsenin umurumda değil yani 4 aylık süpürge kullanırken ekran gidiyor ve çalışırken hem ısınıyor hem de ses yapıyor farklı kullandığım markaları daha ucuza aldım ve yıllarca sorunsuz kullandım keşke almasaydım kesinlikle müşteri ye sahip çıkılmıyor Dyson benim için pişmanlık oldu gerçekten

21 Ağustos 2024 13:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

23 Ağustos 2024 17:15

Cevap olarak Dyson ürünü bizim fakat satıcı firma sorunu çözemediği için size yardımcı olamıyoruz denildi size hiç yakışmadı Dyson en büyük pişmanlığım oldu madem öğle ise dysonı sadece kendi sitenizde satın lütfen bizleri de böyle mağdur etmeyin

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine

Haydar sonuçtan memnun değil

Haydar
20 Mart 2024 16:14
Dyson.com.tr Ve Dyson İnternet Sitesinden Şikayetçiyim
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
13 Kasım 2024 10:18