Özden sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Değişimde Yeni Parçalar Yerine Eski Parça Gönderimi

12 Ekim 2023 17:30

Merhaba,

17 ağustosta başlayan süreçte yaklaşık 1,5 ay öncesinde Dyson v15 detect absolute süpürgem için servis tarafından hasarlı ürün olduğu belirtilerek değişim kararı çıkartıldı. Bunun karşılığında ürün kargo ile Dyson firmasına iletildi. Cihazın diğer parçaları da firmaya kargolanması talep edildi. Bunun üzerine kargolama işlemini yaptım. Ürün 11.10.2023 tarihinde adresime ulaştı. Ancak ürün paketinin içeriğinde yer alan 3 adet parçanın eksik olduğunu fark ettim. Bu sebeple firmayı arayarak kayıt oluşturdum ve firmadan ürünlerin gönderilmesini talep ettim. Ancak firma bana yeni gönderilecek eksik parçaların eski süpürgeme ait eski parçalar olacağını belirtti.

Öncelikle eski süpürgemin parçalarının bana ait olup olmadığını bilemem. Zaten yaşatılan mağduriyet üzerine yeniden bana mağduriyet yaratılıyor. Üstüne üstelik kime ait olduğunu bilemeyeceğim eski parçaların gönderileceği belirtiliyor. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Bana eksik olan ürünün yeni parçalarının gönderilmesini ve bunun da ivedilikle bu mağduriyetimin karşılanmasını bekliyorum.

İyi çalışmalar.

14 Ekim 2023 11:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

16 Ekim 2023 09:13

Merhaba, şikayetime bana verilen cevap dışında başka bir cevap verilmiyor. Bu çözüm değil aynı hatada diretmek oluyor. Sorunlarıma taleplerim doğrultusunda çözüm getirilmesini bekliyorum. Hazır cevaplarla geçiştirilmek değil.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
09 Mart 2024 12:16
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
21 Şubat 2024 16:36

Nihat
07 Ocak 2025 15:44

Esra
02 Aralık 2023 10:25
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Türkiye Mağduriyeti Hk.

Tufan
04 Ağustos 2023 19:40