Dyson Bozulan Ürününü Tamir Etmiyor Ya Da Değişimini Gerçekleştirmiyor

16 Ocak 2024 13:502.869

Dyson dikey süpürgemin hem toz haznesi kapanmıyor hem borusu kırıldı artık dil durmuyor ve süpürme işlemini gerçekleştiremiyorum ayrıca kendi kendine çalışırken kapanıyor. Dyson müşteri hizmetleri konu ile ilgili hiçbir şekilde aksiyon almıyor. Yedek parçaları yok. Daha bir senelik bir cihaz nasıl bu hale gelebilir hadi diyelim ki kul yapımı oldu ama o kadar para verip aldığım süpürgenin ne değişimi yapılıyor ne de tamiri ne de başka bir şeyi. Şikayetçiyim en kısa sürede Dyson ı Tüketici Hakları mahkemesine vereceğim!

19 Ocak 2024 16:04

Hala bir gelişme yok, ellerinde yedek parça yokmuş. Yazık benim süpürgem daha bir senelik bir cihaz düştüğü hale mi üzüleyim yoksa hala daha garanti süresi devam ederken kullanamadığıma mı üzüleyim? Bir daha Dyson mı asla ve asla! Bir de kablolu süpürgesini alıyordum birkaç hafta önce. Bir musibet bin nasihatten daha iyidir diye boşuna dememişler! Yanından bile geçmeyeceğimden emin olabilirsiniz artık!

20 Ocak 2024 14:00 (Şikayetten 4 gün sonra)

20 Ocak 2024 15:55

Şikayet var dan ulaşan Dyson müşteri temsilcisi Gürkan beye konuya yaklaşımından ve hassasiyetinden ötürü çok teşekkür etmek istiyorum. Defalarca kez Dyson müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen kendisi şikayetlerimi dinleyip, ürünüm için tamamen incelenip gerektiği takdirde değişimini talep ettiğimi notlarının içine alarak bu konuda hemen aksiyon aldı. Ürünüm pazartesi günü evimden alınacak ve gerekli kişilerce incelenerek nihai karar verilecek. Ben değişimini talep ediyorum çünkü sorunu sadece bir noktada değil umarım öyle de olur. Beni en çok mutlu eden kısmı sorunlarımı çözmek için dinledi Gürkan bey. Elimizde stok yok yedek parça yok not aldık şöyle böyle gibi cevaplardan yılmıştım açıkçası. Kendisine tekrardan konuya yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.

25 Ocak 2024 00:50

Pazartesi günü cihazı benden teslim aldı kargo şirketi. Ama şu an ne durumda nerede Dyson a ulaştı mı ulaşmadı mı? Ulaştıysa hangi aşamada sonuç ne hiç belli değil çünkü iletişim kurmuyorlar! Bozuk olan diğer parçalar için yedek parça temini istedik onunda birini iptal ettiklerinin mailini atmışlar. Allah aşkına bu nasıl bir sistem bu nasıl bir düzen! Ya sen milyarlara sattığın ürünün çok kısa sürede bu hale gelmesinden utanç duymuyor musun? Müşteriyi nasıl böyle mağdur edersin ben evimde süpürge çalıştıramıyorum çünkü yok 2022 Ekim ayında aldığım süpürge yok bozuldu! 2 çocuklu bir ev ne halde düşünebiliyor musun? Yaşattığınız mağduriyet nasıl telafi olur!? Ben ürünümün sıfırını talep ediyorum, olmadı mı yenisini alabileceğim şekilde v12 absolute modelinin şimdiki ücretini istiyorum. 8 yıllık Arçelik süpürgelerimin yanından bile geçemez Dyson ben bundan sonra bir daha asla Dyson almak istemem. Gider muadillerine bakarım! 1 senede bu kadar pahalı bir cihazın durumu ortada. Şimdiye kadar öve öve bitiremediğim Dyson süpürgeyi kimseye önermiyorum!

6 Şubat 2024 08:06

Bu marka kocaman bir hiç ben bunu anladım. Haftalardır parça tedariği yapamayan kocaman bir hiç. Ne arayıp bilgi verirler ne sorun çözerler ne başka bir şey yok yok yok. Ben sizi bugün Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. V12 modeliniz satışta ama parça tedariğiniz yok öyle mi? Yazıklar olsun! Almayın arkadaşlar almayın bakın bir sene oldu olmadı böyle mağdur ediyorlar sizi sakın almayın gidin başka markalara daha az para verin he bozuluyor mu paranıza acımazsınız en azından. Gerçi ben bundan önce 8 yıl Arçelik kullanmış biri olarak asla sorun yaşamamıştım. Zaten adamların yedek parçası yoksa da fabrikadan getirmeleri maksimum iki gün oluyor. Yazıklar olsun!

Dyson V12 Süpürge Başlık Arızası

Ece
6 Mart 2024 14:361.218

Merhabalar, 13 Şubat 2022 tarihinde Dyson markasından V12 model süpürge satın aldım. Yaklaşık 1,5 ay önce ürünün borusun...

1 Destek

Dyson Yetkili Servisinde Mağduriyet Ve Maddi Zarar

Ebru
Ebru
25 Ocak 2025 19:062.186

Dyson İzmir yetkili servisine süpürgemin haznesinin değişimi için teslim ettim. İsterseniz tüm parçaları getirin. Bakımı...

Dyson Yedek Parça Sorunu

Engin
Engin
26 Ağustos 2023 15:474.993

"Ücret istemeden yedek parçayı gönderdiler. Sorunu çözdükleri için teşekkür ediyorum."

1 Destek

Dyson Yedek Parça Sıkıntısı Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Yusuf
Yusuf
15 Ekim 2024 20:57996

Dyson elektrikli süpürgemin, boru tutma aparatı kırıldı. 1 senedir, Dyson Türkiye ye, defalarca yazmama rağmen, stoklara...

Dyson Yedek Parça Sıkıntısı Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Tümünü Gör
Dyson Süpürge Çalışırken Duruyor!

Dyson SüpürgeÇalışırken Duruyor!

Murat
Dyson Süpürge Boyası Çıktı!

Dyson Süpürge BoyasıÇıktı!

Harun
Dyson Süpürge Servis Süreci!

Dyson Süpürge ServisSüreci!

Çiğdem
Dyson Süpürge Borusu Kırıldı!

Dyson Süpürge BorusuKırıldı!

Dyson V12 Süpürge Arızası

Dyson V12 SüpürgeArızası

Züleyha
Dyson 3 Aydır Mağduriyet Yaşıyorum!

Dyson 3 AydırMağduriyet Yaşıyorum!

Çağla

Öne ÇıkanKonular