Mine sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 17:53

Dyson'dan aldığım V8 yedek bataryanın yanlış alım nedeni ile değişimi talep ettim. Değişimler ürünlerde 30 gündür. Call center'ı arayarak değişim talep ettim ancak değişim sürelerinin 14 gün olduğunu ve yapamayacaklarını ilettiler. Ne yapayım işime yaramayan bir ürünü?

05 Nisan 2024 20:36

Bu arada, tüm Dyson kullanıcıları da bilir ki, sitede bize tek bir ürün çıkıyorsa doğru ürünün hangi olduğunu bilmemiz mümkün mü? V8 batarya dediğim zaman 1 tane çıkıyor. Ben bunun tip 1 veya tip 2 olduğunu nereden bileceğim? Kaldı ki, tüm alış verişlerde iade süreci 30 gün iken, açık bir beyan ile sipariş anında da belirtilmemiş olan bir kuralı nasıl uygularsanız? 7 Mart tarihinde size 2.399 lira ödeme yaptım, bu şu anda ürünü değiştiremem diyorsunuz, peki ben hiçbir şekilde işime yaramayacak olan bu ürünü ne yapayım? Mantıklı mı sizce?

12 Nisan 2024 18:18 (Şikayetten 7 gün sonra)

17 Nisan 2024 09:14

Dyson markası olarak attığınız mail; 'Merhaba Mine Hanım, Sizleri çok iyi anlıyorum. Ancak yasal olarak iade süresi 14 gündür. Bu konuda alabileceğimiz bir aksiyon bulunmamaktadır. Dilerseniz mydyson uygulamasının ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Cihazınızı bir kez kaydederek yedek parça siparişlerinizi kolayca uygulama üzerinden sağlayabilirsiniz. Ayrıca kullanım, bakım ipuçları ve destek önerileri alabilirsiniz. İndirmek için, dyson.com/download kısmını ziyaret edebilirsiniz Ayrıca, Dyson'dan gelecek fırsat, kampanya ve kullanım kolaylıkları hakkında mail ve SMS olarak bilgi almak ister misiniz? ' Daha sorunu çözemediniz, Tüketici Hakları olarak iade süresi 30 gündür. Ama hala siz memnuniyet sağlamış gibi uygulama önerisinde bulunuyorsunuz? Ben haksız bir talepte bulunmuyorum arkadaşlar: - Siteniz veya markanız ilk pili atmamamız gerektiğini iletmiyor - İlk pil elimde olmadığı için doğru ürünü bulamamak (seri numarası bilgisinin olmamasından kaynaklı) - Mydyson uygulamanızdan yeni bahsediyorsunuz - Siteniz call center'dan kod almadan doğru pil tipini vermiyor - Tüketici Hakları gereği iade süresi 30 gündür. Tüketici Hakem heyetide bunu doğrulamaktadır Sizden kaynaklanan hatayı müşterinize yükleyemezsiniz. İlk pili atmayın diye neden uyarmanız, sitenizde doğru ürünü bulmak için call center'dan kod almadan ilerleyemiyoruz. Çünkü siteniz tek bir ürün getiriyor...

17 Mayıs 2024 15:21

Tüm Dyson kullanıcılarına, Firmanın hiç umurumda değil. Ne dönüş yapıyorlar ne de çözüm buluyorlar. Müşteri memnuniyeti umurlarında olmayan, müşterisine karşı çok kaba ve marka değerini düşüren bir firma maalesef. Dyson'dan bunu beklemezdim. Hiç birinizin umurumda olmadı. Zamana yaydınız, aramadınız, çözüm sunmadınız, konu sizin açınızdan kapandı değil mi? Bravoooo

Gülşah
04 Aralık 2024 15:25
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Batarya Gönderdiler, Değişim Talebim Reddedildi!

Remzi
11 Temmuz 2025 17:53