Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Anti Tangle Başlık Kırıldı

Dyson Anti Tangle Başlık Kırıldı
Büşra
12 Nisan 2024 23:43

Eylül 2022de Dyson'ın kendi internet sitesinden aldığım v10 absolute modeli kablosuz süpürgemin süpürme başlığında sorun olduğu için garanti kapsamında değiştirilmesi maksadıyla müşteri temsilcilerine başvuruda bulundum. Kendileri stokta mevcut olduğunu ve yenisini göndereceklerini söylediler. Ürün tarafıma ulaştı ancak benim süpürge modelimin başlığı olan “anti Tangle” özellikli başlık yerine eski model tırnaksız bir başlık gönderilmiş. Durumu iletip müşteri temsilcisi ile görüşme yaptığımda benim süpürgemin başlığına uygun olan modelin stoklarda bulunmadığını bu nedenle farklı ürün gönderildiğini ifade ederler. Ancak öncesinde bunun bilgilendirilmesi bana yapılmadı. Gönderilen ürünü hiç kullanmadığımı ve anti Tangle başlık gönderilmesini istediğimde gönderim sağlandığı için yeniden işlem alamadıklarını söylediler. Marka değerine güvenerek aldığımız ürün çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Tüketici heyetine gereken başvuruyu yaptım. Aynı sorunu yaşayanlar bu yöntemi deneyebilir. Sorunumun çözülmesini bekliyorum

17 Nisan 2024 14:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
27 Nisan 2024 23:21
Dyson Yanlış Başlık Gönderildi Telafi Etmiyorlar
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
25 Ekim 2024 11:22
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
03 Ocak 2024 16:38
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
10 Şubat 2024 17:36
E. Koray sonuçtan hiç memnun değil

E. Koray
31 Ekim 2024 17:20