Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

2 Ayda Bozulan Dyson

18 Eylül 2023 16:37

2023 Haziran ayında Dyson v10 Extra marka kablosuz süpürge aldım günde 1 ya da 2 kere kullandığım bazı günlerde hiç kullanmadığım süpürge ağustos ayında kendi kendine durmaya başladı. Tatilden gelip eylül ayında süpürge için müşteri hizmetleriyle görüştüm canlı video destekle süpürgenin bataryasında arıza olduğunu söylediler 3 4 gün bataryayı bekledim, bataryayı geldi. Değiştirdim ama sorunum devam ediyordu. Tekrar görüşme yaptığımda ise bu sefer tetikte arıza olabileceğini servise gönderilmesi gerektiğini söylediler. Tarafıma kolay gelsin firmasından kurye yönlendirdiler 1 hafta kurye bekledim kuryeler adresten alım yapmaya gelmedi bu firmanın şubesi de yok elden teslim yapılamıyor. Müşteri temsilcisiyle tekrar görüşüp kuryelerin gelmediğini söylediğimde bu sefer Yurtiçi Kargo'ya yönlendirdiler. Ertesi gün Yurtiçi Kargo şubesini ürünü teslim ettim ürünü teslim ederken çalışan kişi ürünün başına bir şey geldiğinde mesuliyet kabul etmeyiz dediler. Yani ürün kırılırsa biz sorumlu değiliz diyorlar bu çalıştığınız kargo firmaları tam bir fiyasko ürünü 10 eylülde teslim ettim ve halen tarafıma olumlu olumsuz bir dönüş yapılmıyor 2 ayda makinemi Dyson bu mu gerçekten 1 aydır makineyle uğraşıyorum işi gücü bırakıp makinenin peşine mi düşmemiz gerekiyor. Paramızla mağdur olduk ayrıca tamir edip göndermeyin ürünü 2 aylık makine tamir edilmez değiştirilmesini talep ediyorum.

13 Aralık 2023 13:22

Bu sene içinde almış olduğum Dyson süpürge 6 cı ayını doldurmadan 2 kere bozuldu şu an servise yolladım fabrikasyon hatalı kronik sorunlu süpürge bana denk geldi sanırım tetik arızası var süpürgede, ürün şu an serviste tamir edip yollayacaksanız kabul etmiyorum hiç yollamayın servis raporunu tarafıma iletmeniz yeterlidir değişim olmadığı takdirde gerekli mercilere başvuru yapmaktan çekinmeyeceğim

06 Aralık 2023 02:08

2023 Haziran ayında aldığım Dyson v10 extra modeli ve Eylül ayında makine bozuldu arıza sebebi yüksek modda tetik arızasıymış 1 ay ürünü bekledim, ürünü değiştirmek yerine tamir edip gönderdiler yasal haklardan bir haberler 6 ay içinde bozulan ürünün birebir değiştirilmesi gerekmektedir zamanım olmadığı için peşine düşmedim ekim ayında teslim ettiler ürünü, 2 ay olmadan ürün gene aynı hatayı vermeye başladı kendiliğinden duruyor, yüksek meblağlar ödeyip Dyson alalım dedik burnumuzdan geldi artık boşuna şişirilmiş bir marka ne yasal haklardan haberleri var ne de müşteri memnuniyetinden şimdi 1 ay daha bu ürünün servise gidip incelenmesini bekleri, insanın parasıyla mağdur olması böyle bir şey olsa gerek, suç sizde değil aslında size güvenip ürününüzü alanda pişmanlıktan başka bir şey değilsiniz

Ek
18 Eylül 2023 16:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)
21 Eylül 2023 17:20

Çözüm merkezi yetkiliniz çok yoğun herhalde 3 gündür tarafıma dönüş yapamadı

12 Aralık 2023 14:32

Cihaz gene aynı sorunu gösterdi servise yollamış bulunmaktayım cihazı gene tamir edip yollayacaksanız hiç zahmete girmeyin sadece servis raporunu tarafıma yollayın gerekli yasal süreci başlatacağım

Fatma sonuçtan çok memnun

Dyson İade- Sipariş İptal Etme

Fatma
07 Haziran 2024 13:08

Hümeyra
28 Eylül 2023 07:27
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Süpürge: Sürekli Ertelenen Servis Ve Tamir Sorunu

Fatma
28 Ocak 10:15

Ayşe
09 Ağustos 2023 15:57
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
01 Kasım 2023 17:59