Mesut sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 14:23

Dynobil oto ekspertiz şirketinin tokat şubesinde 19.10.2024 te satın alacağı arabaya ekspertiz yaptırdım. Aracı götürdüğümde aracın airbag ikaz lambası yanıyordu zaten merak ettiğim konuda airbaglerinin işlemli olup olmadığıydı. Full paket deyip 5850 TL'ye sattıkları bir paketi satın aldık. Ekspertiz sonrası aracın durumu bana anlatıldı. Aracı satın alıp Samsun'a getirdim. Ustam baktı ve hemen şoför koltuğunun altındaki tesisatta direnci bana gösterdi. Dynobil i arayıp durumu söylediğimde bana bu pakette airbag kontrolü olmadığı bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yani airbag kontrolünü içeren başka paketleri varmış. Ya el insaf zaten airbag kontrolü yaptırmak istiyorum. Bana full paket diye bir şey satıyorsunuz ama içinde istediğimiz şey yok. Korktuğumuz başımıza geldi. Airbağı dirençli bir araba aldık. Şimdi soruyorum madem airbag yoktu pakette neden önermediniz, şoför koltuğunun altında hemen kolayca görülebilecek bir yeri bile kontrol etmeyecekseniz neyi kontrol edeceksiniz. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

13 Kasım 2024 10:43 (Şikayetten 13 gün sonra)
Mesut
Mesut
16 Kasım 2024 14:40

Peki ben özellikle airbag kontrolü istediğimi belirttiğim halde neden paket içeriği anlatılarak başka bir hizmet almam gerektiği söylenmiyor. Bize full ekspertiz deyip kandırmış olmuyormusunuz. Hayır başta sölemesem neyse.

Tanju
Tanju

2019 insan mayıs aylarında bende tokattan 2013 model bir Jetta aldım aynı firmaya götürdüm arabada ön kaput sök tak göründü yanlış değilse sol ön çamurluk boyalı ve marşbiyeller de boya vardı bizde güvenip aldık 2024 yılı sonunda aracı yakın bir arkadaşımıza sattık arkadaşımız aracı bildiği için ve bize olan güveninden herhangi bir ekspertiz yaptırma gereği duymadı şükür o süre zarfında bir kazamız olmadı gecen gün aracı aracı satmaya niyetlendi müşteri aracı eksper yaptırıyor ve nasıl kandırıldığımızın detaylı listesine ulaşıyor aracın ön kaput değişmiş sağ sol çamurluklar boyalı kapılarda parça boyalar var sol arka boyalı şoför kapısı işlemli ve şoför koltuk airbag işlemli aynı sizinki gibi direnç takılmış buna dayalı olarak emniyet kemerleri iptal sizin paylaşımınızı az önce okuyunca bende paylaşma gereği duydum sağ olsun arkadaşlar haram tatlı gelmiş aradan kaç yıl geçmiş hala aynı konulara devam üzücü bir durum ya biz o araçla ciddi bir kaza yapsaydık çoluğumuz çocuğumuz var insan hayatı ne kadar ucuz

Said sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2024 14:25
Ekspertiz Raporu Hataları Ve Maddi Zarar
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Dynobil Oto Ekspertiz Hizmeti Sonrası Beklenmedik Masraflar

25 Ocak 2025 18:31
Nur sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 20:44