Piazza Avm Samsun Dürümle Çiğ Et Ve İlgisiz Personel

19 Şubat 2024 14:03974
Mirac'ın Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkür ederim

Samsun Piazza Avm'de 18.02.2024 tarihinde saat 16.40'ta iki adet köz patlıcanlı Adana siparişi verdik. Ancak kasiyer r** a*** adli personel, siparişimizi yanlışlıkla tek olarak kaydetti ve fiş kesti. Bu nedenle yemeğimizi tekrar sipariş etmek zorunda kaldık ve beklerken ilk siparişimiz soğudu. İkinci kez verdiğimiz siparişlerde ise Adana durumun içindeki et soğuk ve içi çiğdi; hiç pişmemişti. Sunulan hizmet ve ilgi maalesef yetersizdi.

19 Şubat 2024 16:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Mirac B., Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşır ulaşmaz ilgili birimlerimiz konudan haberdar edilmiş ve konu araştırmaya başlanmıştır. Konuyu inceledikten sonra gerekli aksiyonların alınacağını bilmenizi isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza ulaşıyor olacağız. Bilgilendirme yaparak hatamızı telafi etme şansı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, Sağlıklı günler dileriz.

20 Şubat 2024 13:39

Değerli Misafirimiz Mirac B. Konuyla ilgili şikayetvar.com üzerinden belirttiğiniz iletişim bilgilerinden 20/02/2023 tarihi saat 13:38'de sizi aradığımızı ulaşamadığımızı belirtmek isteriz. Ayrıca tarafınıza mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilendirme maili üzerinden bizlere geri dönüş sağlamanız durumunda konu hakkında görüşmek adına sizleri tekrar aramak isteriz. Saygılarımızla. Dürümle misafir ilişkileri ekibi

20 Şubat 2024 17:04

Merhaba Mirac B., Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizden böyle güzel geribildirimler almak bizleri çok mutlu ediyor. Dürümle ailesi olarak hizmet kalitesini arttırmak ve sizlerin şubelerimizden memnun ayrılmasını sağlamak için her zaman çalışmalarımıza devam ediyor olacağız. Bu şekilde memnun ayrılmanızı sağlayan hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için çalışan ekip arkadaşlarımızı sizin aracılığınız ile ayrıca tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyor olacağız. Sizleri şubelerimizde görmekten ve ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızı sunar, Sağlıklı günler dileriz.

20 Şubat 2024 17:04

Değerli Misafirimiz Mirac B. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri her zaman restoranlarımızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Dürümle Çözüm Merkezi Ekibi

Mirac
21 Şubat 2024 08:59

İlginiz için teşekkür ederim

Dürümle Pişmemiş Adana Dürüm

25 Mayıs 2024 13:341.628

23/05/2024 tarihinde saat 14:40'da sipariş verdim. Adana pişmemiş geldi, bir ısırık aldım ve tükürmek zorunda kaldım. Ge...

Dürümle Pişmemiş Adana Dürüm

27 Ağustos 2023 14:36439

"Para iadesi teklifi için teşekkür ediyorum fakat kabul etmedim ilgili personele de eğitiminin tekrarlanmasından memnun oldum sonuçta insan sağlığı önemli memnuniyetimi belirtiyorum"

Dürümle Piazza Avm Personel Yaklaşımı

26 Haziran 2023 23:10918

"Dürümle tarafından tarafıma geri dönüş sağlanmış ve olumlu yönde görüşme sağlanmıştır kendilerine de ayrıca teşekkür ederim"

Dürümle Yemediğim Yemeğin Ücretini Ödedim!

8 Ocak 2025 01:35880

"Çok çok uğraşlarım sonucunda mağduriyetim gitti. Teşekkürler..."

Dürümle Buz Gibi Dürüm Servisi

12 Ocak 2024 22:05852

"Yetkililerin konuyu ciddiye alıp geri dönüş sağladıkları için teşekkür ederim."

Tümünü Gör

Mikail
Dürümle Tavuk Tüyü Çıktı

Dürümle TavukTüyü Çıktı

Emir
Dürümle Ürünümde Beyaz Renkte Sabun Çıktı!

Dürümle ÜrünümdeBeyaz Renkte Sabun Çıktı!

Kübra
Dürümle Kıl Çıktı Ve Midemi Bozdu