Burcu
19 Temmuz 2024 22:391.127

Eskişehir Espark Dürümle şubesinden 14 Temmuz tarihinde yaptırmış olduğum Adana menüde Adana kebap bir tarafı kömür olma derecesinde yakılmıştı. Ayrıca yoğunluktan ve kalabalıktan yarım saat boyunca bekleyip böyle bir durumla karşılaşmak akıl almaz. Personel olduğum için yemek molam zar zor yetti, aç kaldım. Bu durumu bildirmek için gitmeye bile vaktim kalmamıştı. Sorumsuz personelden dolayı mı bilmiyorum ama çok ciddi yoğunluk olan Espark şubesinde yarım saat sipariş beklemek eleman eksikliğinden dolayı olması gerek, üstüne bir de kebabın yakılması tahammül edilebilecek gibi değil. Yaşatılan bu mağduriyetin telafisini talep ediyorum.

19 Temmuz 2024 22:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Burcu B., Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşır ulaşmaz ilgili birimlerimiz konudan haberdar edilmiş ve konu araştırmaya başlanmıştır. Konuyu inceledikten sonra gerekli aksiyonların alınacağını bilmenizi isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza ulaşıyor olacağız. Bilgilendirme yaparak hatamızı telafi etme şansı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, Sağlıklı günler dileriz.

22 Temmuz 2024 13:49

Değerli Misafirimiz Burcu B. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri her zaman restoranlarımızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Dürümle Çözüm Merkezi Ekibi

Espark Dürümle Etin İç Kısmı Çiğ Veriliyor

Meryem
Meryem
Dürümle
12 Şubat 2024 00:59585

"İlginiz için teşekkür ederim"

Dürümle Yanlış Sipariş, İlgisizlikle, Zaman Kaybı

Elif
5 Ocak 2024 22:41856

"Marka yaşadığım olumsuz deneyime kayıtsız kalmadı. İlgileri için teşekkür ederim."

Emir
1 Ağustos 2024 19:41504

"Recep beyin geri dönütü için çok ama çok teşekkür ediyorum kendisi durum ve şikayetim ile çok ilgiliydi ve problemi hemen çözüme kavuşturdu kolay gelsin"

Dürümle Espark Şubesinde Hayal Kırıklığı ve Eksik Hizmet

Serdar
Serdar
Dürümle
29 Ekim 2025 21:02384

"Gerekli telefon koordinesini tarafımla kurdular ve gerekli ikazları ve muhteviyat arızalarını giderdiklerini aktardılar. Bir sonraki ziyaretimizde umarız aynı durumla karşılaşmayız. Dürümle personeline gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim."

Dürümle Siparişlerinin Yanık Gelmesi

Yasin
7 Temmuz 2024 22:46948

"Teşekkür ediyorum çözüm ve davranışınız için"

Dürümle Siparişlerinin Yanık Gelmesi

Mikail
Dürümle Tavuk Tüyü Çıktı

Dürümle Tavuk TüyüÇıktı

Emir
Dürümle Ürünümde Beyaz Renkte Sabun Çıktı!

Dürümle ÜrünümdeBeyaz Renkte Sabun Çıktı!

Kübra
Dürümle Soğuk Sipariş!