Ayşenur sonuçtan çok memnun

Dürümle Yanık Dürümü Verdiler

Dürümle Yanık Dürümü Verdiler
15 Eylül 2024 17:35
Ayşenur'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine gerekli yerlerden dönüşler aldım teşekkür ederim ilginiz alakanız için”

16.35 de sipariş verdim. Aradan 15 dakika geçti. AVM personeli olduğumu siparişin geç kaldığını molamın bitmek üzere olduğunu söylediğimde çalışanlardan beyaz gömlekli birisi az önceki servisi 22 dakika oldu şimdi verdik diyerek.

Sıra sizde değil ama size verelim dedi ve dürümümü verdi. Ama verdiği dürüm tavuğu hep yanmıştı. Yanık olduğunu söylediğimde değiştirelim bile demediler. Parayı ödedim bir de aç kaldığımda kaldım. Sohbeti bırakıp tavukların pişmesine dikkat etseler ve daha fazla pişirme yapsalar sanırım bu sorun ortadan kalkardı.

Ama kendileri oyun oynayıp sohbet ediyorlar. Yani bu nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayamadım. Kayseri Forum Dürümle! Bir daha asla yemek siparişi vermem!

15 Eylül 2024 18:19 (Şikayetten 43 dakika sonra)
18 Eylül 2024 11:17
18 Eylül 2024 11:36

Değerli Misafirimiz Ayşenur Ş. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri her zaman restoranlarımızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Dürümle Çözüm Merkezi Ekibi

18 Eylül 2024 11:38

Hasan sonuçtan memnun değil

18 Haziran 2024 18:31
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 21:39
Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 21:48
"En azından dikkate alınıp müşteri kaybetmek istememeleri güzel ilgili şubeye de gerekli reaksiyonu alacaklar umarım ve telafi etmek için misafir etmek istemeleri de güzel bir jest oldu. Teşekkürler..."
Sıla sonuçtan çok memnun

19 Nisan 2024 17:56
"Kısa süre içinde dönüş sağladığınız için teşekkür ederim."
20 Dakika Bekleyip Kömür Dürümle Hayal Kırıklığı
20 Dakika Bekleyip Kömür Dürümle Hayal Kırıklığı
Duygu sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2025 22:52
"İlginiz için teşekkür ederim"