Samsun Dünya Göz Hastanesi Muayene Ve Tetkikler

20 Ağustos 2024 21:02

Samsun Dünya Göz Hastanesi Hastanesinde göz lazer ameliyatı için muayene oldum, doktor korneamın yeterli kalınlıkta olduğunu ve hemen smile veya prk lazer ameliyatı olabileceğimi söyledi. Olabilecek riskleri sorduğumda ise sadece göz numaramın tekrar geri gelebileceğini ifade etti. Kornea sonuçlarını talep ettiğimde ise veremeyeceklerini ancak 2 bin tl ücretini verirsem vereceklerini söylediler. Böyle olacağını bilseydim fotoğrafını çekerdim 2 bin tl de vermezdim ve almadım sonuçları. Nihayetinde doktor hemen ameliyat önerdiği için Medical Park hastanesinde başka bir göz doktoruna daha muayene oldum. Hem ücretsiz test sonuçlarımı aldım. Ve gittiğim doktor kornea kalınlığımın yeterli aralıkta olmadığını, komplikasyon riskinin yüksek olduğunu, lazer ameliyatın hiçbir yöntemini önermediğini gözlükle hayatıma devam etmem gerekliliğini söyledi. Olabilecek riskler hakkında da çok güzel bilgilendirdi. Dünya gözde muayene olmak benim için pişmanlık oldu. Doktorların farklı görüşleri olabilir fakat bir doktorun komplikasyonlar hakkında yeterli bilgilendirmemiş riskleri anlatmamış olması güvenimi kirdi. Siz olun araştırarak okuyarak öğrenerek sorgulayarak yolunuza devam edin.

26 Ağustos 2024 11:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Cemile

Merhaba kornea kaldığınız kaçtı acaba benim de 515 te yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddüteyim

Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Dünya Göz Hastanesi'nde Hayal Kırıklığı: Lazer Ameliyatı Sonrası Sorunlar

Hüsamettin
18 Aralık 2024 12:51
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Lazer Operasyonu

Kenan
19 Ekim 2023 10:51
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Smile Lazer Ameliyatı Sonrası Beklenmeyen Astigmat Ve Hipermetrop Sorunu

Umut