Dünya Göz Hastanesi Doktorları İnsanlara Yalan Söylüyor

11 Ocak 2024 17:26

İstanbul Bağcılar Dünya Göz Hastanesi'ne gittim ve doktorum korneamın ince olduğu için gözüme lazer yapılamayacağını söyledi. Kendim daha sonra araştırdığımda, 'No Touch' lazer ile kornea inceliği gözetilmeksizin lazer uygulaması yapılabildiğini öğrendim. Bana sadece merceğin uygun olduğunu ve lazerle arasındaki farkın çok büyük olduğunu, ücretinin 100 bin TL olduğunu belirttiler. Sağlığımızın risk altında olduğunu ve hastanenin ticari bir yaklaşım benimsediğini düşünüyorum. İnsanların maddi durumuna bakılmaksızın daha yüksek ücretler talep edildiğini gözlemledim. Maddi durumumuzun yetersiz olduğunu bile bile bize zorluklar çıkarıldığını hissediyorum. Orada pek çok kişiyle karşılaştım ve benzer durumlarla karşılaşmışlar. Sadece bu durumu bildirmekle kalmayıp CİMER'e de şikayette bulunmayı düşünüyorum. Dünya Göz Hastanesi'nin sadece ismiyle öne çıktığını ve doktorların etik değerlerini yeterince yansıtmadığını düşünüyorum. 2023 Aralık ayında muayene oldum ve lazer için anlaşmama rağmen 2024 yılı fiyatlandırması uygulandı. Durumu yaklaşık 20 dakika anlatarak zorlukla ikna etmeye çalıştım. Sağlık sektöründen çok ticari bir yaklaşım sergilendiğini ve bu durumun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

13 Ocak 2024 03:35

Genel merkezi aradım beni bilgilendirmeleri için Dünya Göz Hastanesi Bağcılar Şubesine bağladılar tüm hatalarını ve eksiklerini anlattım beni yanlış yönlendirdiklerini lazer olabileceğim halde mercek takmaya daha fazla para almaya yönlendirdiklerini telefonları açmayıp meşgule attıklarını bana asla geri dönüş yapmadıklarını anlattım ve Dünya Göz Hastanesi Bağcılar şubesindeki kadın telefonu suratıma kapattı saat 16.45 di ve mesailerinin bitmesine 15 dakika vardı öncesinde de sürekli oradan oraya aktarıp asla muhatap bulamadığım için çok gergindim durumu gergin bir şekilde olsa da oldukça normal bir üslupla ve normal bir şekilde aktarmama rağmen bir anda telefon yüzüme kapandı defalarca denememe rağmen bir türlü muhatap kişiye ulaşamadım sonrasında şikayet maili yazmaları için genel merkezi aradım daha sonrasında ertesi gün sabah beni 09.10 geçe Bağcılar Dünya Göz Hastanesi hastanesinden aradılar o saatte uyuduğumu ve şarjımın %1 olduğunu kapanmak üzere olduğunu belirttim konuştuğum hanımefendi bana öğleden sonra arayacaklarını söyledi teşekkür ederim iyi günler deyip konuşmayı sonlandırdım beni öğleden sonra bir kez çaldırıp kapattılar telefonu elime alıp açana kadar telefon kapandı burada ki amaç arandı mı arandı. Aradık ve ulaşamadık demekti ardından ben genel merkeze geri dönüş yaparak beni Bağcılar şubesine bağlamalarını rica ettim kendileri bağladıklarını söyledi telefon birkaç kez çaldı meşgule atıldı ve bunu yaklaşık 5-6 kez denedim asla telefon açılmadı ve geri dönüş yapılmadı insanlarla dalga geçen ticarete dönüştürülmüş sözde "Dünya Göz Hastanesi" aslında işini doğru yapmayan insanlara yalan söyleyen hiç etik olmayan bir ticarethane insanların aklıyla dalga geçiyorlar bir de hastaneye gidince QR kod okutturup bize memnuniyetle ilgili birkaç güzel cümle yazar mısınız demişlerdi yani saatlerce bekletip samimiyetsiz güler yüzle asla ilgi olmayan insanlar bir de bunu bekliyorlar inanamıyorum insanları önce insan yerine koyup sağlığıyla dalga geçmeyin bizlerde sizlerden memnun kalıp herkese tavsiye edelim ama tam tersi ne yazık ki tek derdi para olan parayı alana kadar kimseyi umursamayan bir kurum 2 kere doktora gittim ve bana yalan söylediğini eksik bilgiler verdiğini araştırarak öğrenince şok yaşadım doktorlardan tutun asistanlar ve tüm Çalışma personeller sadece sizden para alana kadar yüzünüze bakıyorlar sonra sizin suratınıza bile bakmıyorlar

15 Ocak 2024 10:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Merve S. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Merve
31 Ocak 2024 16:51

İletişimde yalan beyanda bulunulmuştur.

Dünya Göz Hastanesi'nde Ticari Yaklaşım Ve Yanıltıcı Tedavi Yönlendirmesi

Ozguray
03 Temmuz 18:04
Mehmet sonuçtan memnun

Dünya Göz Hastanesi'nde Güven Sarsan Deneyim!

19 Kasım 2024 15:48
"Söz konusu şikayetimden sonra Kurumunuz Keçiören şubenizden Funda hanımın daveti üzerine gittiğimde Dr. Seher eraslan tarafından gerekli tüm işlemler ücretsiz yapılmıştır. Ayrıca hemşire Zeynep özsu da ilgilerini eksik etmemiştir. Şikayetimle yakından ilgilenen ve bu konunun mimarı olan Funda hanıma ve diğer çalışanlara teşekkür ederim."
Asude sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Tanı Ve Gereksiz Testler

Asude
18 Ekim 2024 23:31
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Ameliyata Farklı Ücret Alınması Ve Haksız Fiyatlandırma

Faruk