Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Ek Ücret Şoku Ve Anlaşmazlık

Hastanede Ek Ücret Şoku Ve Anlaşmazlık
16 Ekim 2024 12:34

Dünya Göz Hastanesi İzmir de birazdan göz kirpiklerimin içe doğru kıvrılma sorunu yüzünden elektroliz yöntemi ile ameliyat olacağım.
Bu işlem için 15 bin lira dip fiyat talebinde bulundular. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile görüşün dedim. Destek vermezler dediler.
Alyans sigorta ile tss anlaşmam var ve sigorta bu hizmeti karşılayacak diye onay geldi.
Ardından ameliyat günü olan bugün geldim ve dediler ki, 2100 TL daha vereceksin? Neden dedim? Ameliyathaneye girebilir misiniz, kan testi yapacağız, tss bunu karşılıyor dedim. Bu ayrı dediler.

Sonra ameliyatı yapacak doktoru aradılar. Doktor dedi ki kanlı bir işlem yok, bu yüzden benim için sorun yok. Ardından anestezist ile görüşüldü, olmaz yapmak gerekir demiş. Siz benim kan sonuçlarımı SSK kayıtlarından görüyorsunuz. 2 ay içinde hepatit b kuluçka dönemi biter ve kanda belli olur. Bilgisi var. Neden SSK kayıtlarına bakmıyorsunuz? Hastadan ek para istiyor sunuz? Neden tss işlemi karşılarım demesine rağmen, kan testi adı altında bu parayı hastadan ek olarak istiyorsunuz?
Bir de dediler ki biz yakınına bildirdik. Bu da ispatı olmayan ayrı bir sözde bilgilendirme...
Anestezi doktoru nasıl oluyor da ayrı karar verebiliyor. Kanama olmayacak bir operasyonda nasıl oluyor da kan testi alınıyor?
Bu işletmenin ticari politikasından hiç memnun kalmadım!
15000 TL dip ödemeyi "Bu arada, Dr. E*** hanıma teşekkür ederim. Bu fiyat 25000 TL den buraya düştü." alamadınız diye mi bu kan testi masrafını bari alalım dediniz diye sormak istiyorum?

Ben memnun kalmadım. Çalışmak zorunda iseniz detayları iyice incelemeniz gerekir. Ek ödemeler çıkartılabilir.

17 Ekim 2024 22:39

Konu hakkında hala bir bilgilendirme sunmadınız. Sorunu çözecek ve mağduriyetimi giderecek misiniz?

19 Ekim 2024 17:15 (Şikayetten 3 gün sonra)
19 Ekim 2024 18:48

Çok ilginç! 30 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. Tüm müşteri ve aile çevrem ulaşabiliyor, ama siz ulaşamadınız. 😅 Demek ki kararlı olarak aramalısınız!

20 Ekim 2024 16:36

Sn. Dünya Göz Hastanesi hastaneleri, Şikayetvar adresi, görüldüğü üzere, sizin hiç ilgilenmediğiniz ve mağdura ulaşmak bile istemediğiniz konuların, örtbas edilmemesi adına, kamuoyuna ulaşmak ve bilgilendirmek için vardır. Dolayısı ile şikayetçi olduğumuz konuda size ulaşmayarak, kamu oyuna açık bir platforma şikayet yazmanın, ne kadar doğru bir seçim olduğunu da göstermektedir. Şikayetvar adresine tekrar teşekkürler...

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Dünya Göz Hastanesi Hastanesi Muayene Şikayeti

Filiz
03 Ekim 2023 11:51
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Göz Sağlığım Tehlikede: İlgisiz Muayene Ve Yetersiz Destek

Mahmut