Caner sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Sigorta Kapsamında Şaşırtan Ek Ücret Talebi

27 Kasım 2024 16:00

Altunizade Dünya Göz Hastanesi şubesinde muayene sonrası doktor hanım göz ile kaş arasında bulunan şalazyon alma operasyonu yapacaktı. Allianz da bulunan tamamlayıcı sigortam ile kafam rahat diye düşünürken ki yıllardır kullanıyorum hiçbir hastanede benden devletin aldığı 15 TL dışında tek bir ücret alınmazdı alınmadı da.

Ancak burada sözde küçücük bir işlem için 20bin tl deyip sigortan karşılıyor deyip akabinde 10bin tl de sizden fark alınacak dediler. Yok artık dedim. Sonra benimle pazarlık yapmak istedi. Aklınızdaki rakam nedir diye pazardan domates alıyoruz. Herhalde bende dedim aklımda olması gereken hiç vermemek var çünkü yıllardır tüm hastanelerde tüm branşlarda böyle yaşadım.

Tamamlayıcı sigortam var sonuçta. Bari 1000 TL hadi veriyim dedim sırf doktor hanımdan memnun kaldım diye o da az gelmiş kabul etmediler. Mağdur edildim. Bu meblağ talep edilmemeliydi ortada kaldım. Çözeceğinizi umut ediyorum

30 Kasım 2024 16:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın, Caner Y. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

02 Aralık 2024 08:28

İletişim kurmak demek çözmek demek değildir. Çözmediniz.

02 Aralık 2024 08:30

Fiyat düşürerek o zaman elimizde şu doktor var ona yönlendirelim diyerek... Ben çok basit bu işlem için SGK + tamamlayıcı sigortanın yeterlidir demenizi bekliyorum

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Ekstra Ücret Şoku Ve Güven Sorunu

06 Kasım 2024 11:16
Özel Hastanede Ekstra Ücret Şoku Ve Güven Sorunu
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 13:41

Dünya Göz Hastanesi Kategorileri