Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve Haksız Ücretlendirme

23 Kasım 2024 21:05

Dünya Göz Hastanesi İzmir şubesine 21.10.2024 tarihinde gözlerimde yanma çapaklanma şikayeti ile gittim. Orada ki doktor A**** E*** K******* tarafından hiçbir bilgi vermeden bir sürü ücretli tetkik yaptı. Yine hiçbir şey demeden tarif etmeden gözlük ve ilaç reçetesi yazıp yolladı. O gün ki benden alınan ücret 12.000 TL yi geçti. Doktorla ilgili yaşadığım problemi hastaneye şikayet olarak bildirdim. Geri dönüş yapıp bir sorun olduğu takdirde lütfen geri arayın dendi. Aradan 15 gün geçti. Gözlerimde ki problemim devam ettiği için hastane yetkililerine tekrar ulaştım. Bana geri dönmeleri 10 günü geçti. Ben ilaçların ve gözlüğün bir fark yaratmadığını bildirip 1 aylık kontrol sürecinden faydalanmak istediğimi belirttim. Bu kadar probleme rağmen bana aynı doktoru istemediğim için ve operasyon geçirmediğim için ücretsiz muayene olamayacağını ancak %50 indirim yapabileceklerini bildirdiler. Bu resmen sağlıkta istismara, 3 kuruş kazancıma tecavüze girer. Ben tedavi edilmedim üstüne üstelik resmen başlarından attılar. Bir sürü para verdim. Karşılığını alamadım. Devlet hastanesine gidemiyorum özel sektörde ki iş yerimden izin problemli, başka hastanelere gidemiyorum paramı Dünya Göz Hastanesi aldı ve karşılığını vermedi.

27 Kasım 2024 12:23 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Yasemin H. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Yasemin
02 Aralık 2024 01:37

Şikayetim üzerine tekrar arandım ve ücretsiz muayene çağrıldım. İlk gittiğimde bana uygun konulan teşhis astigmat ve dereceli gözlüktü. Sonraki konulan teşhis ise ilk konulanın yanlış olduğu ve gizli hipermetrop, farklı derecelerde camlar ve göz kuruluğudur. Birbirinden ayrı teşhisler. Camlarımın değişimi için optikten aldığım fiyat ise 4000 TL civarıdır. Sağligimiz bu kadar ucuz ve hafif alınıyor işte. Yetkililerle tekrar görüştüm umarım bu yanlışlıklar bir an önce çözülür. Çözüm sunulduğu takdirde hem CİMER'den hem buradan şikayetlerimi geri çekeceğim.

Zerin

Şikayetleri okuyunca demek reklama inanarak Dünya Göz Hastanesi hastanesine gitmemem gerektiğini anladım. Hatta sokağından geçmemeliyiz.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Dünya Göz Hastanesi Hastanesi Muayene Şikayeti

Filiz
03 Ekim 2023 11:51
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Göz Sağlığım Tehlikede: İlgisiz Muayene Ve Yetersiz Destek

Mahmut
09 Aralık 2024 13:14
Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Aydoğan
18 Şubat 2024 19:15