Erken Muayene Sözü Verilip Bekletilmek Kabul Edilemez

Erken Muayene Sözü Verilip Bekletilmek Kabul Edilemez
05 Ekim 2024 12:25

05.10.2024 12:30 randevum için Dünya Göz Hastanesi Kocaeli hastanesine 10:30 gibi gittim. Öğlen sonrası hastane yatışı olduğu için erken muayene konusunda yardım rica ettim. Birkaç doktor görüşmesi sonrası alabileceklerini söyleyip göz tansiyonu ölçümüne yönlendirdiler. Akabinde beklemeye başladım. Yarım saat kadar bekledikten sonra doktor müsait değil sizi 12::30 da alacağız dendi. Zaten zaman kısıtından dolayı erken geldim, alamayacaksan baştan söylesene. Bekletip alamıyorum. Demek kabul edilebilir değil. Doktor inisiyatifi bu mu? Alacağım deyip vazgeçmek. Alacağım dedikten sonra alacaksın. Doktor adını burada yazmayacağım. Beni arayacaksınız ya orada söylerim. Vakit o kadar ucuz değil. Her şeyimizi planlayarak yapıyoruz. Birinde aksama hepsini tetikliyor. Konunun takipçisi olacağım. Diğer üst mecralara da gerekirse konuyu taşıyacağım.

08 Ekim 2024 17:40 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın İsmail Fatih K. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Sait
Sait

Kocaeli Hastanesi maalesef randevu karşılama konusunda çok sorumsuz. 1 ay öncesinden aldığımız randevumuz 15 saat öncesinden değiştiriliyor. Doktorunuzun planında değişiklik denildi. Kabul. 4 kişilik aile muayenemiz var. 3 kişiyi öğleden sonraya atıp 1 kişiyi saat 10.00'a almak hangi aklın mantığın ürünüdür? Bana telefonda hepimizin aktarılacağı söyleniyor, akşam telefonuma gelen otomatik randevu mesajı ile durumu öğreniyoruz ve 3 kere aramam sonucu merkezin ayarlaması ile iş düzeliyor. Bir de talebimi yapacaklarını randevu saati geçtikten sonra, sanki kendi istekleri ile yapılmış gibi sonradan söylüyorlar. Sırf doktorumuzun hatırına bunlara katlanmaya çalışıyorum.

25 Ocak 2025 11:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi'nde Uzun Bekleme Süresi Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

02 Temmuz 2025 16:57