Dünya Göz Hastanesi Kalite Adı Altında Sağlık Bulmaya Çalışırken Mağdur Olma

16 Mayıs 2024 00:5535.687

(23.10.2023) Miyop gözlerim için göz çizdirme operasyonuna karar verdim. Bir ay sonra Tunus şubesinde *** Tarafından yapılan operasyonda sol gözüm tamamen düzelirken, sağ gözümde 0 astigmat ve 1.5 miyop teşhisiyle girdiğim operasyondan sonra yapılan testlerde 1.5 astigmat çıktı. *** Üç ay sonrasına kontrol günü verdi. Bu süreçte gözümde bir düzelme olmadı. *** 'Ama sol gözün çok iyi olmuş', 'Asla diğer gözle kıyas yapma, sen ondan rahatsız oluyorsun, merak etme geçer', 'Ben istesem şimdi astigmatı da düzeltebilirim ama gerek yok, bir sene sonra tekrar bakalım' diyerek beni uğurladı. Beş ay sonra oyalanmış olduğumu düşünerek doktor değişikliği talep ettim ve başka bir doktora yönlendirildim. 'Sendeki durum başka bir ameliyatımızda bir komiserde de oldu, gayet mutlu', 'Sol gözün çok iyi olmuş', 'Gözlük yazalım', 'İkinci ameliyat başarısız olursa' gibi cümlelerle masrafa girmemek için her yolu denediler. Ancak kabul etmeyince bu sefer ***adlı kişi devreye girdi. Azarlamalar ve yalanlamalar başladı. '1.5 miyop ameliyatına giren birinin 1.5 astigmat olması imkansız' diyerek bana bağırarak kendi hastanesinin sonuçlarını ve diğer doktor arkadaşını yalanladı. Testler sonucunda 'Haklısınız, lazer makinelerini herkes doğru kullanamıyor' diyerek konuyu geçiştirdi. İyileşme sürecinin altı ay olduğunu belirterek bir ay sonrasına ameliyat günü verdi. Altı ay sonra tekrar damlalı ölçümler yapıldı, *** damlalı ameliyat olmayacağı için numarada ilerleme olmaması sebebiyle bir gün sonrasına gün verdi. Ertesi gün bana bir gün önce testler yapıp bir gün sonrasına ameliyat günü veren ***, bu sefer 'Üç ay sonra gel' diyerek dalga geçer gibiydi. Amacı beni tahrik edip haklıyken haksız duruma düşürmekti. Sağlıkçılar tarafından iyileşmek için gittiğiniz yerde mağdur oluyorsunuz. Benimle aynı dönemde yarı fiyatına diğer göz hastanelerini tercih eden yüksek numaralı arkadaşlarımın hepsi şu anda benden daha iyi görüyor.

21 Mayıs 2024 12:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Mehmet Burhan A., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmıştır. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

25 Mayıs 2024 08:45

Tabii ki artık zengin oldular, zaten kanun'da yok, istedikleri gibi çalıp oynuyorlar.

Dünya Göz Hastanesi Şaşılık Varken Ameliyat Olmam

23 Ağustos 2023 11:4152.626

Yaklaşık 1 buçuk sene önce çift görme sorunum başladı. Bu sorunu sadece düzenli olarak taktığım gözlüğü kullandığımda ya...

2 Destek2 Yorum

Öne ÇıkanKonular