Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Etiler Dünya Göz Hastanesi Defalarca Yanlış Gözlük Verdi Gözüm Bozuldu

14 Mayıs 2024 13:46

6 Mart 2023 tarihinde Etiler Dünya Göz Hastanesine gittim ve muayeneden sonra Dr. Ş**** Y***** tarafından 0,50 numaralı gözlük reçetesi yazıldı. 4.500 TL ödeyerek gözlük satın aldım. Beş ay sonra, 22 Ağustos'ta gözlerimde yanma, batma, kızarıklık ve kuruluk şikayetleriyle rutin kontrole gittim. Dr. S***** B**** tarafından yapılan çeşitli film ve tomografi sonuçlarına göre göz numaralarımın biri 1,50 diğeri 1,25 olarak belirlendi ve gözlük numaramın değişmesi gerektiği söylendi. Bu sefer 5.500 TL ödeyerek yeni bir gözlük aldım. 7 Mayıs'ta göz seyirmesi şikayetiyle gittiğimde ise Dr. Z**** K******* G*******, gözlük numaramın yanlış yazıldığını ve aslında 0,5 olduğunu, sadece çalışırken takmam gerektiğini belirtti. Yeniden reçete yazılarak 4.500 TL daha ödeyerek gözlüğümü değiştirdim. Göz numaramın nasıl 0,5 iken 1,50'ye çıkıp sonra tekrar 0,5'e düştüğünü anlamakta güçlük çekiyorum. Gerçek göz numaram nedir ve gözlük takmam gerekiyor mu? Her altı ayda bir Etiler Dünya Göz'e para ödemek zorunda mıyım? Göz numarasının bu kadar kısa sürede değişip değişmediği konusunda şüphelerim var. Dr. Z**** K******* G*******'ın gözlük numaramın yanlış olduğunu belirtmesi ve her doktorun farklı ölçüm yapması güvenimi sarsmıştır. Maddi kaybın yanı sıra manevi olarak da olumsuz etkilendim. Etiler Dünya Göz Hastanesinin doğru ölçüm yapmadığına ve anlaşmalı oldukları optikçilerle para kazanmak amacıyla gözlük reçetesi yazdıklarına dair şüphelerim var. Bu durumu CİMER'e şikayet edeceğim.

17 Mayıs 2024 16:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Evrim D. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Evrim
03 Haziran 2024 10:55

Bana dönüş yapıldı ancak iadenin yapılamayacağı söylendi gözlüğünüzü yaptıralım dediler ancak ben zaten gözlüğümü yaptırmıştım gözlüğümü yaptırmaları için keyiflerini mi bekleyecektim? Gözlüğümü yaptırana kadar gözlük ücretini karşılayın dedim ancak tekrar sormaları gerektiğini söylediler? Süreç saçma sapan çok uzadı haksız olmalarına rağmen ve iki doktorlarının yanlış ölçüm yapıldığını onaylamalarına rağmen en ufak bir mağduriyet karşılama yok! Etiler Dünya Göz Hastanesi mağdur etmek ve para kazanmak üzerime kurulu sizin göz sağlınız onlar için çokta önemli değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım bakalım kim zararlı çıkacak.

Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Gözlük Reçetesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

Evrim
09 Nisan 12:48
Sezgin sonuçtan memnun

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Göz Numara Ölçümü Hk.

Sezgin
03 Ağustos 2024 09:59
"Bu duruma kadar yıllardır sorun yaşamıyorduk son 3 ayda yaşananlardan sonra çözüme kavuşsak da bir güven kaybı yaşandığından dolayı tercihimiz başka marka tercihimiz olacaktır, teşekkürler"

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Reçete İle Mağduriyet Yaşadık

Utku