Dolce Gabbana Kalıcılığı Yetersiz Parfüm Hayal Kırıklığı

15 Kasım 2023 17:13

Antalya havaalanından 12.11.2023 tarihinde Dolce Gabbana Light Blue Intense EDP 100 ml parfüm satın aldım. Çok yüksek bir ücret ödedim, bu ürünü daha önce de defalarca kullanmıştım. Ne var ki, daha önce 3/4 fıs kullandığımda etkisi gün boyu kalırken, şimdi 10 fıs bile sıksam 15 dakika sonra parfümden eser kalmıyor. Ürünü satan ve distribütör kanunen müşteriyle müteselsil sorumlu olmasına rağmen, mağazayı arayıp şikayetimi ilettiğimde, distribütöre inceleme için göndermemi söylediler. Ben kolonya satın almadım. İnceleme sonunda ürün sahte olmasa bile, bir 'parfümden beklenen asli unsur olan kalıcılık' sağlanamadığı sürece ürün 'ayıplı' sayılır. Dolayısıyla inceleme sonucunun hiçbir geçerliliği ve anlamı yoktur. Buradan son bir kez daha para iadesi veya gerçek kalıcı aynı parfümün tarafıma iletilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesinde dava açacağım ve satıcı ile distribütörlerin yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunup, haksız kazanç elde etmekten soruşturma açtıracağımı bildiririm. Ayrıca, bu iş sebebiyle haksız kazanç elde edilen tüm hesapların incelenmesini talep edeceğim.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Gucci Intense Oud Parfümünde Kalıcılık Hayal Kırıklığı

Burak
01 Aralık 2025 09:26

10 Nisan 2025 13:55

03 Ekim 2024 21:27
Dolce Gabbana parfümde kalıcılık sorunu ve müşteri hizmetleri hayal kırıklığı
Dolce Gabbana parfümde kalıcılık sorunu ve müşteri hizmetleri hayal kırıklığı
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Kötü, Bozuk Ya Da Çakma Parfüm (dolce Gabbana The One)

05 Temmuz 2024 15:32
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 20:11