Dolap Satışımdan 0 TL "Sıfır Tl" Kazandım

Onur
24 Ocak 2024 15:05

Dolap'ta 2 adet otomobil lastiği ilanı verdim ve 'Editörlerimiz tarafından onaylandı' bildirimi aldım. Ürün 765 TL değerindeydi ve birinin işine yarasın diye ilk gelen teklife 500 küsur liraya sattım. Ürün alıcıya ulaştığında ekranımda 'Bu satıştan kazancın olmayacak' uyarısı belirdi. Canlı yardıma bağlandığımda 'Dolap'ta lastik satışı yapılmamaktadır, 6 desiden büyük satışlarda ek ücret uygulanmaktadır' şeklinde açıklamalar aldım. Eğer satış mümkün değilse neden ilan 'Editörleriniz tarafından onaylandı'? Eğer belli bir desiden büyük ürünler kabul edilmiyor veya ek ücret gerektiriyorsa neden bu konuda bilgilendirilmiyoruz? Resmen hiçbir gelir elde etmeden Dolap için çalışmış gibi oldum. 2 adet lastiği indir, kaldır, paketle ve kargoya götür. Ürün benim ama geliri başkaları kazanıyor; alıcı malı aldı mutlu, Dolap kazancını elde etti mutlu, kargo şirketi mutlu. Tüm bu mutluluğu ve emeği ben ve ürünüm hiçbir karşılık almadan sağladık. Ben Dolap kuruluşunun maaşlı bir çalışanı değilim, bu yapılanın adı ne olabilir? Bu şartlarda ürünümü geri istesem, hiçbir gelir elde etmediğim için alıcıdan geri alamayabilirim, bu onun hakkı. Ancak ben tam olarak ne için bu sürecin içinde bulundum, lütfen beni biri aydınlatabilir mi? Eğer satış yasaksa, ürünüm neden editörler tarafından onaylandı? Ben hakkımı helal etmiyorum ve artık bu platformu kullanmayı düşünmüyorum.

profile profile

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
19 Nisan 2025 16:59
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

İndirim Yaptığım Ürünlerim Hem Alıcıda Kaldı Hem Param İade Edildi, Dolap Sorunuma Çözüm Sunmuyor

Nihan
05 Mayıs 2025 20:48
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında Satış Ve İade Sorunları

Nurşen
13 Şubat 2025 21:22
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
02 Ocak 2024 15:09