Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Otoparkında Haksız Ücret Talebi

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Otoparkında Haksız Ücret Talebi
13 Eylül 2024 20:35

Dokuz eylül Üniversitesi acil bölümü girişinde, diş protez polikliniği yanından giriş yapılan otoparkın girişinde ücretli ya da özel ibaresi bulunmamaktadır. Otoparka araçla giren kişiler uyarılmayıp giriş fişi kesiyorlar. Otoparka girip aracımı park ettim ve bana daha araçtan inmeden giriş fişi kesmişler. Ücretli olduğunu öğrenip çıkmak istedim ve ücrete itiraz ettim fakat benden 5 dakika için 0-1 saat ücreti olan 80 TL talep ettiler.

Kasa fişi istediğimde bana ilk önce giriş çıkış saati yazan fiş verdiler. Ben kasa fişinde diretince bilgi fişini elimden zorla alıp 80 TL'lik kasa fişi verdiler. İnsanlar hastane gibi kurumlara keyfi gelmiyor, hasta olan yakınlarını getirip onlarla ilgileniyorlar. Bu uygulama, insanların acısından ve o anki durumlarından faydalanmak oluyor. Bu tarz yerlerde kafe ve otopark gibi işletmeler neden denetlenmez?

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ege Üniversitesi Hastanesi Otopark Ücretsiz Yazıyor Ama Sadece Yazıda!

18 Nisan 2024 18:10

Hastane Otoparkı Ücretsiz Kullanım Bilgilendirmesi ve Ücret Politikası Hakkında Şikayet

12 Eylül 2025 17:44
hastane-otoparki-ucretsiz-kullanim-bilgilendirmesi-ve-ucret-politikasi-hakkinda-sikayet-1.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Ege Üniversitesi Hastanesi Otopark Sorunu Ücretleri

22 Kasım 2023 15:36
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Devlet Hastanesi Otopark Ücreti Şikayeti

26 Temmuz 2024 23:52
Ümraniye Devlet Hastanesi Otopark Ücreti Şikayeti
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Erciyes Üniversitesi Otopark Sorunu Ve Sorumluluk Eksikliği

16 Nisan 2025 10:09