28 Nisan 2024 12:34

İnegöl firması dms Mobilya'dan koltuk takımı, yemek masası ve altı sandalye satan aldık. Siparişte verdiğimiz ürünlerle gelen ürünler farklıydı. Sipariş fişinde verdiğimiz siparişlerin rengi yazmasına rağmen bize farklı renk masa ve sandalye gönderdiler. Sipariş verdiğimiz koltuk takımınında iki tane üçlü koltuk iki tane berjer olmasına rağmen bir adet berjer eksik gönderdiler. Gelen koltukların kumaşı iki ay sonra tüylendi. Firmaya koltuk tüylenmesini ve yanlış gelen masa ve sandalyeyi ve eksik berjeri ilettik ancak firma gayri ciddi bir üslupla bize; tüylenen koltuk kumaşını makasla tıraş edin dendi, yanlış gönderilen masa sandalye için ise bu ürünü biz üretmedik sizi imalatçısını arayın siz kendiniz görüşüp halledin dediler. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Adeta köprüyü geçene kadar her şeyi yaparız deyip sonra da hiçbir sorumluluk almayan müşterisini aldatan ve ilgilenmeyen bu firmadan şikayetçiyiz. Satın aldığımız ürünler için fatura kesmeyen sadece sipariş fişi veren firma hakkında Maliye'ye yapacağımız şikayeti de saklı tutarız.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2025 12:23

22 Eylül 2023 00:04
Engince Mobilya'nın Kalitesiz Ürünleri Ve Hizmetleri
engince-mobilyanin-kalitesiz-urunleri-ve-hizmetleri-7.jpg
engince-mobilyanin-kalitesiz-urunleri-ve-hizmetleri-6.jpg
engince-mobilyanin-kalitesiz-urunleri-ve-hizmetleri-5.jpg
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sorunları Ve Yanlış Ürünlerle Bitmeyen Mobilya Çilesi

25 Eylül 2025 21:36
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 00:16
İnegöl Plus Mobilya İnegöl Plus Koltuk Takımı Eksik Yanlış Geldi Muhatap Bulamıyoruz.