Eskişehir Yataş Divanev Üretilemeyen Berjer

Furkan
30 Eylül 2023 17:29

Eskişehir Yataş divanev mağazasından 03.12.2022 tarihinde aldığım silvia salon takımı ürününü 20.07.2023'e kadar depolarında tuttular ve kurulum gerçekleştirildi. 20.07.2023 tarihinde kurulan ürünlerde tekli koltuk (berjer) in istediğimiz ürün değil farklı bir ürün olduğunu tespit ettik döner ayaklı berjer siparişi vermiştik sabit ayaklı berjer göndermişler. Firma kabul etti ve sabit ayaklı berjeri alıp döner ayaklı berjer getireceklerini belirtip eksik kurulum yapılıp gidildi. Daha sonrasında mağaza ile görüşülüp sipariş oluşturduklarını 60 gün içerisinde üretilip getirileceğini belirttiler. Bekledik ancak bugün tam 70 gün oldu. Mağazayı bugün aradım ve hala üretimde olduğunu belirttiler. Bunun yanı sıra yine aynı mağazadan oturma grubuda aldık ve onunda berjerinin bir ayağı eksik geldi. Plastik bu arada ayak özel bir tasarım vs değil. Ancak o ayağı bile 45 gün sonra getirdiler. Odamın ortasında yerde durdu berjer 45 gün boyunca. Bir adet berjer üretmek zor olmamalı ya da böylesine büyük bir şirketin hiçbir deposunda bu berjerden yok mu mağduriyetimizin giderilmesi için gönderilmesi gerekirdi. Üretimse üretilmesi gerekirdi. Sadece satarken değil satış sonrası destekte çok önemli benim bu mağduriyetimi firma nasıl giderecek çok merak ediyorum.

Divanev Kalite Ve Güç Değil Pişmanlıktır

Uğur
22 Eylül 2023 12:24

06 Eylül 2023 11:59
Nur sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 12:35

Samet