Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Divan Ev / Yataş Ayıplı Koltuk Satışı Ve Değişim Kabul Edilmemesi

05 Haziran 2024 16:18

Ocak ayında Divan Ev Küçük Bakkalköy şubesinden 2,5'lu 2 adet Brea koltuk satın aldık. Mağazada bulunan Brea koltukları inceledik ve beğendik. 60 gün teslimat süresi olması gerekirken, fabrika teslimatından kaynaklı olarak ortalama 100 gün bekledik. Teslimat sonrası ürünü incelediğimizde, koltuk kenar mekanizmalarını yana kaydırdığımızda, altında bulunan üç parçanın yüksekliklerinin birbirinden farklı olduğunu ve kollar kapandığında asimetrik duruşlar oluşturduğunu, ayrıca oturma alanının eğimli olduğunu fark ettik. Bu konuda hemen şikayetimizi ilettik. Servis talebimizi oluşturduk ve 11.01.2024 tarihinde servis geldi. Servis tarafından Yataş firmasına değişim talebimiz iletildi. 22.05.2024 tarihinde aradığımda, 14.05.2024 tarihinde sonuçlandığı ve bize geri bildirim yapılmadığını öğrendim. Genel merkezi aradığımda da değişim talebimizin reddedildiği ve tadilat yönünde karar verildiği, bu süreçte 21 iş günü koltuksuz kalacağımız iletildi. Çocuklu bir evde ortalama bir ay koltuksuz kalmamızı kabul etmediğimi ilettim. Bana ayıplı ürün satıldığını ve tadilat yerine teşhirde gördüğüm şekliyle sorunsuz yeni ürün verilmesi gerektiğini, değişim talebimin tekrar iletilmesini istedim. Ancak durumun değişmeyeceğini ve bir üst merciden muhatap bulamayacağımı müşteri temsilcisi iletti. Yataş gibi güvenilir bir firmanın ayıplı ürün satıp müşterisini mağdur etmesini gerekli mercilere taşıyacağımızı da bildirmek isteriz.

11 Haziran 2024 10:51

3. Kez açılan servis talebim için yine aranmadım ve 11.06.24 tarihinde kendim Yataş müşteri hizmetlerini arayarak hatırlattım. Sonrasında servis ekibinden bir beyefendi tarafından arandım ve onarım konusunda kararın devam ettiğini, yaklaşık 2 haftalık bir süreç olduğunu iletti. Onarım konusunda mecbur bırakılıyoruz ve konu ile ilgili hiçbir üst merci ile görüşme sağlayamıyoruz. Sıfır olarak satın alınan bir ürün kumaşı açılıp, işlem görüp tekrar teslim edilmesi 2. El bir ürünü satışı demek oluyor. Divan Ev ve Yataş firması tam bir hayal kırıklığı oldu.

12 Haziran 2024 08:36 (Şikayetten 6 gün sonra)
12 Haziran 2024 11:14

Yataş tarafından arandım ve yine klasik dönüşler yapıldı. Onarım konusunda zorunlu bırakılıyoruz. Yasal Haklarımız saklı kalacak şekilde sürece devam edeceğiz.

15 Temmuz 2024 18:10

Yoğunluk nedeniyle Bayramdan sonra servis randevusu için aranacaktık. 15 temmuza geldik, hala aranmadık. Biz peşinizde koşmaktan bıktık.

06 Ağustos 2024 12:06

Böyle kötü bir firma görmedim. Yataş firmasına hiç yakışmayacak şekilde aylardır uğraşıyorum. Bayram yoğunluğundan dolayı, sonrasında arayacaklarını ilettiler. Arayan soran olmayıp geçen hafta Şikayetvar'dan şikayetimi kaldırmamı rica ettiler. Servis için hala aranmayı beklediğimi ve sorunumu çözmediklerini ilettim. Ardından servis talebi için 03.08.24 randevu verdiler. O gün servis yetkilisi arayıp, iş kazası yaşadıklarını ve hastanede olduklarını ilettiler ve anlayışla karşılayıp, 10.08.24 tarihine oluşturduk. Bugün 11.07 geçe bir numara aradı, ardından 11.10 geçe geri aradım, meşgule atıldım. Ardından Yataş'tan servis talebiniz kapatıldı diye mesaj atıldı. Müşteri hizmetlerini aradım ve artık bu konuyu CİMER'e ve tüketici hakemine taşıyacağımı ilettim. Kendileri yine yeni servis talebi oluşturup, 3 iş günü içinde aranacağıma dair mesaj atmışlar. Bu mesaj her atıldığında zaten aranmıyoruz, yine biz randevu için aramak zorunda kalıyoruz. Tam bir hayal kırıklığı ve zaman kaybı.

12 Ağustos 2024 10:18

Yeni güncellemem, Geçen hafta aradılar, bu pazartesi için koltuğu almaya geleceklerini söylediler ve yine tahmin ettiğim gibi bugün başka birimden arayıp, ne zamana randevu verelim dediler. Genel müdürlükten yetkili biri ile görüşmek istiyorum. Onlara da ulaşılamıyor. Buradan güncelleme yapmaya devam edeceğim. Yataş firmasının satış sonrası destek birimlerinin bu kadar başarısız olması inanılmaz.

12 Eylül 2024 14:36

Yeni güncelleme Yaklaşık 2-3 hafta önce koltuğu aldılar. Sözde tadilat olup, aynen koltuk işlem görmemiş gibi geri geldi. İkinci servis geldi ve bu sefer değişimi istiyoruz dedik. Genel müdürlük 2. Kez tadilat kararı almış. Resmen tüketiciyi bıktırıp, vazgeçirme politikası. Ben neden ilkinde halledilemeyen tadilatı ikinci kez kabul etmek zorundayım. Müşter hizmetler dışında da muhatap bulamıyorum. Yataş- divan pişmanlık.

Yüksek Fiyatlı Koltuk Takımında Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Fatma
29 Ekim 2025 21:29
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Divanev Koltuk Teslimatında Sürekli Sorunlar

Aslı
13 Şubat 2025 01:41
Feza sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 15:10
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 13:56

Melih