Dinar Bakar Güzellik Salonu Dinar Bakar Florya

02 Mayıs 2024 00:51

Dinar Bakar Florya güzellik salonundan Kasım 2023'te ben ve kızım birlikte 10 seanslık epilasyon paketi satın aldık. Ücretini peşin olarak ödedik. Fatura, seanslar tamamlandığında verileceği söylendi. Dördüncü randevu günü gittiğimde tüm personelin değiştiğini ve merkezin başkasına devredildiğini, isminin de Bella Rose Beauty Florya olarak değiştirildiğini gördüm. Orada eski bir epilasyon cihazı yerleştirilmiş ve bize 'Bu cihazla epilasyon yaparız, ancak daha kaliteli bir epilasyon için ek ücret ödemeniz gerekiyor' deniliyor. Ancak bu cihazla daha önce bir işlem yapılmadı ki biz bununla devam edelim. 'Biz size hizmet vermek zorunda değiliz' diyerek bizimle ilgilenmiyorlar. Önceden ödediğimiz ücret karşılığında kızımla birlikte hizmet alamıyoruz. Mağduriyetimin giderilmesini ve ödediğim paranın iadesini talep ediyorum. Ben de hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum. Eminim ki Instagram üzerinden yapılan kampanyaya katılıp kaydolan pek çok kişi benzer durumlarla karşılaşmıştır.

12 Kasım 2023 20:55

Peşin Ödeme Yapılan Lazer Epilasyon Hizmetinin Bilgi Verilmeden İptal Edilmesi Ve Seans Haklarının Kaybedilmesi

18 Ağustos 2025 17:30

26 Şubat 2024 13:17

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Sonrası Memnuniyetsizlik Ve Para İadesi Sorunu

12 Temmuz 2025 08:49
suit-guzellik-merkezleri-lazer-epilasyon-sonrasi-memnuniyetsizlik-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg