Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dilay Oyuncak Kumandalı Helikopterde Sürekli Sorun Yaşadım

21 Ağustos 2024 17:04

Kumandalı helikopter almıştım çocuk için. Şarj ettik, kaldırdık; bataryası 2 dakika gitmeden bitti. Götürdüm, bana sıfır ürüne batarya değişimi yapacağını söylediler. Sıfır ürün aldım, tamir ediliyor. Değişim yapıldı. Gittim almaya, bu sefer kendileri denedi, hiç çalışmadı. Yenisini verdiler. Bu sefer onu evde denedim, arka pervane çalışıp çalışmamazlık yaptı. Sonra komple o da çalışmadı. Tekrar gittim, ürüne baktılar. İki hafta olmadan ikinci ürün bu. Bana İstanbul'a göndereceklerini söylediler. Sadece kargo ücreti verecekmişim. Daha yeni aldığım ürünü kullanamadan tamire götürüyorlar. Değişim ya da para iadesi kabul etmiyorlar. Neymiş, ben almışım ürünü, iş bitmiştir. Bu kadar malının arkasında durmayan bir firma görmedim. Bir hafta sonra aradım, ne oldu ürün diye. Yapamadık diyorlar. Ben size motor vereyim, taktırın. Yok, İstanbul'a gönderelim. Benim bir günlük maaşım o para, helal etmiyorum. Gidip geldim, yaktığım yakıt cabası. Ürün de senin olsun, para da istemiyorum deyip kapattım telefonu. İnsan utanır, arar. Yok öyle vurdumduymaz bir mağaza.

Abdulselam sonuçtan hiç memnun değil

Abdulselam
02 Aralık 2024 18:32
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Saygısız Esnaf Ve Sorunlu Ürün Mağduriyeti

08 Mayıs 2025 20:46
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 11:24

04 Mart 2025 10:13
Musa sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 01:07