12 Ekim 2024 19:56

12.10.24 tarihinde dikili termalde bulunan devremülkümüze rezervasyon yaptırmak zorunda kaldık. Zorunda kaldık. Diyorum çünkü yıldat zorunlu verilmesi gerekiyor. Denilince hadi para verdik madem gidelim dedik. Devremülkümüz bize vefat eden kayınpederimden kaldığı için daha önce nasıl bir yer görmeye gitmemiştik. Devremülke gittiğimizde kafasına esen herkesin dairelere çıkabildiğini gördük. Öncelikle güvenlik sıfır. Daha sonra görevli diye tanımladıkları inşaat amirini bulduk. Bizi kalacağımız eve götürdü fakat ev o kadar yaşanılamaz bir haldeydi ki affedersiniz köpek bağlasanız yarını göremez. Koltuklar mı desem tuvalet banyo mu desem eşyalar mı desem her biri kullanılamaz halde. Üstelik bu kullanılamaz eşyalar için 1000 TL depozito istiyorlar. Görselleri incelediğinizde ne dediğimi anlayacaksınız. Biz o evde kalamayacağımızı anlayarak evde kalmayı reddettik. Devremülkün genel koordinatörü denilen S***** beye ne ilahi hikmetse oradayken ulaşamadık. Yolda defalarca kendisini aramam sonucunda ulaştım. Kendisi bu konu ile ilgili hiç şikayet almadığını ilk defa benim şikayetçi olduğumu iletti. Her taraf şikayet kaynıyor. Bunu dile getirdiğimde gelmeseydiniz o zaman dedi. Parasını vermek zorunda olduğum bir yer ve kullanılamaz halde evler. Konu ile ilgili geren mercilere şikayetimi yaptım. Ödediğimiz yıldatın iadesini talep ediyorum. Aksi avukatım devreye girecek.

Zehra
Zehra
12 Ekim 2024 19:48

Ayrıca orada karşılaştığımız kişiler ve bizimle ilgilenen görevli kullanım yapılmadığı sürece aidat ödenmediği bilgisini verdi. Ama S*** bey inatla yıldat ödemek zorunda olduğumuzu dile getiriyor. Yıldat iadesinin yapılmasını istiyorum.

Dikili
Dikili

Kayın pederinizin imzalamış olduğu hisseli gayrımenkul sözleşmelerinin ilgili maddelerini okursanız eğer, yıldat konusunda yanlış bilgilendirilmediğinizi siz de görürsünüz. Konaklama yapmamak yıldat borcunu ortadan kaldırmaz yazıyor açın okuyun. Ayrıca yıldat konusunda zorluk çıkarılıyor olsaydı, kayın pederinizin geçmişe dönük yıldat borçları talep edilirdi ve ödeme yapılmadığında icra takibi başlatılırdı. Karalama kampanyanız elinizde patladı bilginiz olsun. Bu arada konaklamadan memnun kalmama sebepleriniz için çalışmalar devam etmektedir.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 20:38
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Sarot Termal Palace'da Rezervasyon Kaosu

18 Ocak 2025 11:12