Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV Oturum Açma Sorunu Ve Desteksizlik

Tolga
19 Kasım 2023 15:47

Dijitsu DJT55SH 55 inc TV kullanmaktayım. Google Play ®'de oturum açmaya tıkladığımda tepkisiz kalıyor ve oturum açma ekranı gelmiyor, aynı şekilde kumandadan ayarlara tıklayıp hesaplar kısmından hesap eklemeye çalıştığımda da tepki vermiyor ve oturum açma ekranı açılmıyor. Youtube.com ®. Com'da hesabıma giremiyorum. Sorunun çözümü için Dijitsu müşteri temsilcisini cevap veren yok maalesef, sitesinde yazan info adresine mail attım öyle bir mail yok diye hata mesajı dönüyor.

TV'yi aldık da sonrası Allah kerim, destek yok internette düzgün çözüm ile ilgili bilgi yok. Dijitsu yetkilileri yardımınızı rica ediyorum. DJT55SH modeline ait en güncel yazılımı ve oturum açma sorunun çözümü için dönüş yapmanızı rica ediyorum.

Durmuş
Durmuş

Aynı sorunu bende yaşıyorum fakat bir çözüm buldum. 1- modemi kapatın 2- TV ye format atın. Yani cihazı sıfırlayın 3- tekrardan hoşgeldiniz diyecek kurulum sayfasına gelecek. Oradaki tarih ve saat ayarlarının otomatik güncellemesini kapatın. Tarihi 2 yıl öncesine ayarlayın ileri deyin TV açılacak ve Home tuşu çalışıyor olacak. Fakat Youtube.com girmiyor ama Netflix vs çalışıyor.

Dijitsu 55" TV Kumanda Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Sümeyye
23 Ekim 2025 09:10
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 22:08

Dijitsu Televizyon Açılmıyor, Mavi Ekranda Kalıyor