Vodafone Ev İnterneti Digiturk Kampanyası Ve Kurulum

10 Haziran 2024 18:32

Vodafone ev interneti kullanıyoruz. Bu ay tarifem değişti, Digiturk kampanyalı paket satın aldım. Digiturk kurulumunu yapmaya gelen arkadaş, paketi seyyar bir şekilde TV ünitesine asılı bıraktı ve adam binadan çıkmadan paket düştü, bağlantılar bozuldu. Adamı hemen aradığım halde bir saat sonra gelirim dedi. Gelmedi, tekrar aradım, yarın öbür gün diye diye ikinci haftayı bitiriyoruz ve hâlâ gelmediler. Hatalarını düzeltmeye Digiturk paketini öylece balkona bıraktım ve ücretini ödüyorum. Bu çok sorumsuzca bir ilgi.

03 Temmuz 2024 20:52

Digiturk müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum kullanamadığım internetin ve paketin ödemesini yapıyorum iptal edeceğim ama bir aydır bağlanamadığım müşteri hizmetlerine iptal edemiyorum ilk ay taahhütsüz dediler hiç kullanmadım ve ilk günden beri iptal etmek için arıyorum bağlanamıyorum bir ay geçti bir de fatura ödedim hala bağlanıyorum ve şimdi de ben istemiyorum dediğimde diyecekler taahhütlü artık diyecekler insanları mecbur bırakıyorlar Tüketici Hakları'na başvuracağım ve şikayette bulunacağım

02 Temmuz 2024 20:32

Vodafone iş ortaklığı adı altında Digiturk diji internet kampanyası sunuldu bana ev internetim Vodafone ve bilgilerim nasıl Digiturk eline geçti bilmiyorum bende ne de olsa Vodafone ile anlaşmalı diye aldım yaklaşık bir buçuk ay oldu ve bugün Vodafone beni arayıp paketimin bitmek üzere olduğunu ve yeni tarife belirlemem gerektiğini söyledi ben durumu anlattığımda ise böyle bir iş ortaklığı olmadığını söyledi üstelik Digiturk paketini kurulumu yapmaya gelen adam öyle saçma bir kurulum yaptıki adam binadan çıkmadan paket düşüp dağıldı adamı hemen aradığım halde bir saat sonra gelirim deyip 1 buçuk aydır hala gelmedi ben beş dakika bile kullanmadığım paketin faturasını ödüyorum

Ayberk
Ayberk

Merhaba Mevlüde hanım, aynı numara Vodafone ve Digiturk ortaklığı ile bir teklif sundu Digiturk arayıp adres aldı kurulum yapacaklarını söylediler Digiturk un attığı SMS onayına tıklamadım, arayan numaraları da engelledim siz ne yaptınız sonrasında ne oldu gelişme

Mevlüde

Hayır adamlar geri dönüş yapmadı ve bugün Vodafone'u aradığımda böyle bir ortaklığımız yok dedi

Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Pervin
30 Ocak 2025 14:47

Meriç
14 Kasım 2024 19:13
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 11:13