Digiturk Yan Oda Paket Fiyatını Taahhütsüz Fiyat Üzerinden Hesaplıyor

Digiturk Yan Oda Paket Fiyatını Taahhütsüz Fiyat Üzerinden Hesaplıyor
28 Ağustos 2023 14:28

Digiturk'e Yan Oda üyeliği başvurusunda bulundum, ve mevcut kullandığım paketin aynısı olacak şekilde paket talebimi ilettim.

https://onlineislemler.digiturk.com.tr/Application/SideRoom?code=YANODA_BASVURUSU adresinde belirttikleri şekilde Yan Oda ücretlendirmesi aşağıdaki şekilde uygulanması gerekiyor;

"Yan Oda üyeliğinde, ana üyelikte bulunan paketler ya da daha düşük paketler için taahhütlü paket fiyatları üzerinden indirim geçerlidir." Bu maddenin yazdığı ekran görüntüsüne eke koydum.

Bu açıklamaya göre 12 aylık taahhütlü üyelikte aylık 379 TL olan "Sporun Yıldızı" paketi, %50 Yan Oda indirimi ile 189,50 TL'ye sunulması gerekir. Ancak Digiturk müşteri hizmetleri "Sporun Yıldızı" Yan Oda fiyatını yıllık taahhütsüz bedel olan 579 TL üzerinden 290 TL talep ederek satmaya çalışıyor.

Bu alenen müşteriye kasten yanıltıcı bilgi vermektir, bu konuda derhal Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Ağustos 2023 14:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Berk O., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Ağustos 2023 17:31
Berk
Berk
31 Ağustos 2023 08:25

Firma otomatik cevap yazmaktan başka hiçbir aksiyon almıyor. Henüz konuyla alakalı tarafıma dönüş yapılmadı.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 12:00

Taylan