Erol sonuçtan memnun değil

Digiturk Üyelik Ve Kurulumu

25 Ağustos 2023 11:12

Yaklaşık 1 ay önce web sitesi üzerinden Digiturk sporun yıldızı paketine başvurdum. 22/08 salı günü 02123105513 numaralı telefondan arandım ve üyelik işlemleri için bilgi aldıktan sonra onay verdim. 48 saat içerisinde aranıp randevu oluşturulduktan sonra kurulumu gerçekleştirilecek dendi ama hâlâ bir dönüş olmamasını geçtim aradığımda da ise iletişim kuramıyorum. Anlıyorum yoğunluk var ama mağduriyet yaşanmaması için en azından Bein Connect ücretsiz verilebilir. Kuruluma kadar

14 Eylül 2023 12:21

Yaklaşık 2 ay önce web sitesi üzerinden Digiturk sporun yıldızı paketine başvurdum. Dönüş sağladı üyeliğim onaylandı kurulum için randevu verilecek dendi dönüş olmadı şikayet var sitesi üzerinden şikayet oluşturdum ve Digiturk müşteri hizmetleri tarafından arandım ve şikayet ile ilgilenildiği en yakın zamanda kurulum için aranacağımı çok yoğun olduğu bilgisi verildi ve kısmen şikayetim çözüldü. Ardından 2 hafta geçti ama kurulum için hiçbir şekilde tarafıma ulaşılmadığı GB bende Digiturk müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

25 Ağustos 2023 11:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Erol K., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Ağustos 2023 14:35

Sayın Erol K., ile 28.08.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

28 Ağustos 2023 14:49

Dönüş olacağını beklemiyordum ama teşekkürler ediyorum en azından mağduriyet konusunda Bein Connect üyeliği verildi. Kurulum içinde en yakın zamanda dönüş yapacaklarını söylediler. En azından iletişime geçerek derdimizi anlatabildim ve bir yandan çözüm sürecine girdiğim için mutluyum

14 Eylül 2023 11:51

2 hafta önce şikayet oluşturdum geri dönüş oldu en kısa zamanda kurulum yapılacaktı. Bende yoğunluk var anlayışla karşıladım ama hâlâ kurulum için ne arayan var ne soran başvuru yapalı 2 ayı geçti

İbrahim
04 Ağustos 2023 16:19