Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Ekrana Yansıyan Çizgiler

16 Temmuz 2023 12:10

Bein Connect üyeliği aldım sezonluk spor extra paketi lig başlamadı ama canlı TV kanalından Bein Sports kanallarını izlerken ekranda izgara şeklinde anlık çizgiler gelip gelip gidiyor geçen sene de kullandım Bein Connect üyeliği TV'de hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım acil çözüm rica ediyorum. TV ile ilgili bir problem yok sadece Bein Connect uygulamasında oluyor.

16 Temmuz 2023 12:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Emirhan S., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

25 Temmuz 2023 11:02
25 Temmuz 2023 11:05

Ulaşılamadı diye bir durum söz konusu değildir telefondayken arıyorsunuz beklemeden kapatıp anında bu cevabı yazmak ne kadar mantıklı acaba

25 Temmuz 2023 16:41
Digiturk Ekrana Yansıyan Çizgiler

Hala geri dönüş alamadım çaldırıp ulaşamadık diye yanıtlanıyor ne saçma bir yöntem biz aradığımızda ise sesli yanıttan başka bir şey yok

13 Ağustos 2023 22:28

Hala bir dönüş alamadım üyeliğimi de iptal ettireceğim bu durumu da tüm mecralarda belirteceğim kimseye ulaşamıyoruz sürekli sesli yanıt!

Yorumlar (6)

Mert
Mert

Kronik bir sorun çözüm bulamıyorlar. Şikayete kayıtsız kalıyorlar.

TV markası nedir ben de 2 tane Sunny TV var ikisinde de çıkıyor

Ümit

Bein Connect internet sayfasına gir canlı destek bölümüne iki kere canlı destek yaz canlı yardım bağlanıyor sonra TV de yayın problemi var dedi kayıt oluştursun arıyor sonra Digiturk

Emirhan

Arçelik markası sorun devam ediyor aradık diyorlar arayan eden dönüş yapan yok maalesef

Ümit

Sorun devam ediyor mu kardeşim ben de var da

Ragıp
Ragıp

[Bu şikayetlerin altına yorum olarak ekliyorum] Bunun TV ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Birkaç hafta önce kaçak yayına karşı yeni bir yöntem deneyeceklerini okumuştum ve ondan sonra olmaya başladı. Çok büyük ihtimal onunla alakalı. Güvenlik önlemi diye sundukları şey, insanların zevkini baltalamaktan başka bir işe yaramıyor.

18 Ağustos 2024 22:56
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
09 Ağustos 2024 22:12