Sercan sonuçtan memnun

06 Ağustos 2023 01:32
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
“Firma dönüş yaptı, onlar yapmadan çağrı merkezinden kendim ulaşıp çözmüştüm. Sonuçta çok uzamadan çözüm üretildi. Teşekkürler”

Merhaba

Son paket alımım sonrası "Cihazını tanımlaman gerekiyor" uyarısı alıyorum ve "cihazı doğrula" dediğimde hiçbir şey olmuyor. Hesap ayarları üzerinden cep numaramı güncelleyerek yapabilirim belki dedim ancak o zaman da yine "Tanımlanmamış bir cihazdan güncellenemez" gibi bir uyarı geliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda da sistem aslında numaramı ve beni tanıyor. Cihaz tanımlamak için cep numaramı kaydetmek istiyorum, onu yapmak için cihazı önceden tanımlamam gerektiğini söylüyor sistem, tam bir kısır döngü. Lütfen yardımcı olun.

İletişim numaram 0507*****47

06 Ağustos 2023 01:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Sercan U., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

09 Ağustos 2023 10:22

Merhaba Sercan U., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

09 Ağustos 2023 22:58

Firma dönüş yaptı, onlar yapmadan çağrı merkezinden kendim ulaşıp çözmüştüm. Sonuçta çok uzamadan çözüm üretildi. Teşekkürler.

09 Ağustos 2023 23:00

10 Ağustos 2023 09:07