Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Aboneliği ve Cayma Bedeli Sorunu

05 Ekim 2024 17:25

Superonline Digiturk anlaşması için bende arandım. İnternet taahhüdüm bitiyormuş. Digiturk'ü iptal etmek için aradım 900 TL cayma bedeli istiyor. 15 günüm dolmadı abonelik yaptıralı, daha kullanmadan ödenmemiş faturanız var diyor şaka gibi, Turkcell'inden Digiturk'le telefon konuşmasının elimde ses kayıtları mevcut. Acilen Digiturk üyeliğim sonlandırılmazsa hukuki işleme başvuracağım

08 Ekim 2024 14:59

Superonline ve Digiturk anlaşması ile hem internet hem de Digiturk kampanyası olduğunu belirttiler. Taahhüdümm bitmesine az kaldı diye abonelik yapmayı kabul ettim. Bana Digiturk için fatura bilgisi geldi. Normalde hem internet hem de Digiturk için ilk 3 ay 300 TL civarı bir tutar ödenecekti. Şimdi hem internet hem de Digiturk faturası ayrı ayrı geldi. Bu arada üyeliğimin 15 günü dolmadı abonelikten cayma bedeli 900 TL istiyor Digiturk. Hemen bu konuyu çözün lütfen. Konuşmalarımız kampanyayı anlattığnz ses kayıtları mevcut elimde dava açmakla uğraştırmayn beni

08 Ekim 2024 14:59

Nesrin
31 Ekim 2024 15:03
Yanıltıcı Fatura Ve İptal Sorunları
Deniz sonuçtan memnun değil

07 Ağustos 2024 13:17

26 Şubat 2024 18:13
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
17 Temmuz 2024 09:16