Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk 4K Cihaz Değişim Ücretine İtiraz

Digiturk 4K Cihaz Değişim Ücretine İtiraz
Tayfun
24 Kasım 2024 00:29

12 yıldır Digiturk kullanıcısıyım, 2 adet evimde Digiturk bulunmakta. Ana odada 4K cihaz kullanmaktayım. Cihaz 4K olduğu için LNB de 4K olmak zorunda, başka LNB'ler ile çalışmıyor ve bu cihaz bozuldu. Digiturk, kendi ürünü olan bu cihazın yenisi ile değişimi için benden ücret talep ediyor. Ben bu platformun üyesiyim, zaten her ay 500 TL'ye yakın ücret ödüyorum. Bana 4K kutu veriyorsun, yayın vermiyorsun, bunun parasını benden alıyorsun, bir de bozuk ürün için ücret istiyorsun. Bozulan parça Digiturk'ün kendi ürünü, bunu ben bozmadım. Çatıda duran antene takılı parça bu, eski diye bozulduysa bunu ücretsiz değişim yapmak onların görevi. Ben bunu satın almadım, abonelik ve her ay tıkır tıkır paralarını veriyorum. Bozuk olan, arızalı olan bir şeyi aboneye yansıtması çok saçma bir durum. Bunu kabul etmiyor, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

16 Aralık 2024 20:50

15 yıldır Digiturk kullanıyorum Yan Oda kutunun 4K cihaz ile değişimini istedim serviste 4K kutunun olmadığını ve değişimin olamayacağını belirttiler. Şimdi adama sormazlar mı 500 yakin servisi olan bir kurumun bir tane servisinde k kutu olmaz mı. 15 sene dir tıkır tıkır ödeme yapıyorum müşteri temsilcileri çoluk çocuk ne konuştuğunu bilmiyorlar hiçbir şeye çözüm bulmuyorlar. Şu durumda kimseye bu platformu TAV siye etmiyorum.

Ek

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 13:23
Digiturk Üyeliğinde Sürekli Teknik Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Furkan
30 Eylül 2023 13:53
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk 4K Cihaz Geçişinde Ekstra Ücret Ve Kötü Hizmet

26 Mayıs 2025 12:21
Digiturk 4K Cihaz Geçişinde Ekstra Ücret Ve Kötü Hizmet

08 Temmuz 2024 20:11
Digiturk 4K Pişmanlığı, Aman Diyeyim!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Tekrarlayan E-4832 Hatası Ve Yüksek Servis Ücretleri Nedeniyle Digiturk'ten Memnun Değilim

15 Mayıs 2025 13:19