17 Eylül 2024 00:45

Beko Smart TV kullanıyorum. Benim problemim Bein Connect'i açmaması, tod TV'yi açmaması, diğer uygulamaları açıyor. Öncelikle onu gösterelim. YouTube'u gördüğünüz gibi açıyor. Tekrar aynı geleceğim. Bain Connect şu şekilde dönüyor, bekletiyor, hiçbir şey olmuyor. Bunlar tod TV üyeliğim var, Bein Connect üyeliğim var. Her ikisinden de televizyon izliyordum. Şimdi göreceksiniz. TOD'a bakalım. Bunu da açıyoruz. Bekletiyor ve bir sonuç vermiyor bu bekletme. Tekrar Bein Connect'e baktığımızda da bu şekilde. Benzer problemler yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun

18 Eylül 2024 18:00

Beko TV Bein Connect açılmıyor neden kaldırdınız uygulama görünüyor ama açılmıyor bunun bir çaresi yok mu bin pişman oldum Bein Connect aldığıma daha almayacağım böyle çok müşteri kaybedersiniz sizde hiç müşteri memnuniyeti yok mu o kadar para ödedik izleyemiyoruz TV'de

17 Eylül 2024 17:34

Digiturk müşteri yetkilileri arasın biz ulaşamıyoruz maalesef

17 Eylül 2024 17:31

Sayın Digiturk aldığıma çok pişman oldum bir daha almayacağım Bein Connect uygulamasından önceden TV'den izleniyordu şimdi izlenilmiyor bunun bir an önce acil bir şekilde nasıl düzeltiliyorsa düzeltilsin yardımlarınızı bekliyorum acil daha almayacağım o kadar para verdik izleyemiyoruz

Cem
17 Eylül 2024 17:32

Digiturk pişmanlıktır

Cem
17 Eylül 2024 17:33

Bu sene aldım daha almayacağım zaten TV'den izleyemiyorum

Batuhan
23 Kasım 2024 14:56

09 Kasım 2024 20:30
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 16:17

Şencan